上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.0k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-15 11:51 AM 發表 查看引用來源

國內好熱的電視劇
等我番上去睇吓先:smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-15 11:55 AM 發表 查看引用來源
可以這樣說吧,....因對感情不再有盼望...所以選擇這樣...原諒我吧.
呢番說話留番你同囡囡講啦:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-15 11:55 AM 發表 查看引用來源
可以這樣說吧,....因對感情不再有盼望...所以選擇這樣...原諒我吧.
人肉打棒机

引用:
我覺得你行動前比佢知唔好放咁多希望係你地到會唔會好D?

你以前都識講有個酒吧四川妹妹仔係唔係? 有個港男想約佢去玩幾日, 你叫人唔好去, 而家你同個港男有咩分別?

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-15 12:04 PM 發表 查看引用來源

人肉打棒机
都沒有開始...亦沒有著意她的身體...其實玩浪漫係非常好:smile_o05:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-15 11:43 AM 發表 查看引用來源

好多野你估唔到, 上天喜愛捉弄人 :smile_39:
對呀,買一拖三,走曬出泥,冇錢收

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-15 12:10 PM 發表 查看引用來源

我覺得你行動前比佢知唔好放咁多希望係你地到會唔會好D?

你以前都識講有個酒吧四川妹妹仔係唔係? 有個港男想約佢去玩幾日, 你叫人唔好去, 而家你同個港男有咩分別?
果個就是她...但不是四川.
我只係同佢去塗太陽油咋!

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-15 12:14 PM 發表 查看引用來源

對呀,買一拖三,走曬出泥,冇錢收

隻胆無影

院長講的也是,依家好難會有百份百投入的女仔,現實社會逼得人太緊
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-15 11:37 AM 發表 查看引用來源
我唔會認為現今有女仔會百分百全情投入....因我末曾遇過:smile_o08:

搵埋你bb一齊睇好丫,sweet sweet
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-15 11:56 AM 發表 查看引用來源

等我番上去睇吓先:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆