上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.3k

引用:
原帖由 皮之友 於 2010-9-3 12:13 AM 發表 查看引用來源

唔計激光,人手5K差唔多.
家計會只系平小小,又要約見又要排期,好快都要個零月,慢要三四個月,幾麻煩下,
用家計會不如排政府,幾舊水排年半兩年到........好似
激光係咪冇咁痛呢?

政府如果真係兩年都可接受,但... 唔係要幾年架咩?

我而家14歲
我之前試過將包皮整向後
可以露到個龜頭出尼既
不過要扯0個陣就會痛-.-
但係我平時包皮包住龜頭
扯0個陣就好正常
痛都唔會痛,我試過打飛機
都會射到精=]
但係我岩岩睇網上話男仔5歲到扯旗
包皮就會同龜頭分開=.=
究竟我算唔算正常呢??

重有呀,我露左個龜頭出尼0個陣
我發現有一D,有少少濕既黃色污垢
想用手撩走佢地又覺得痛=.=
睇網上話,0個D黃色野應該係包皮垢
睇佢地話ED包皮垢係好勁下既致癌物
我有時隔兩個禮拜或者隔一段長時間
痾痾下尿會痛,即係收縮左幾次尿道之後就痛
不過唔係成日
究竟會唔會有事架????

唔該各位

引用:
原帖由 lyy2008 於 2010-9-2 09:23 PM 發表 查看引用來源
ching有冇快d溶線既方法??

btw 我d線係白色的
應該冇喇...
我依家D焦要甩出黎, 但係勾住哂D線....
好似話呢D自動溶線係要1個先會溶
要等多一等

今日day 20了,埋哂口,仲有少少焦未甩,同埋d線未溶哂,但已經忍不住了,食牛腩:smile_o01:

引用:
原帖由 skaterkenji 於 2010-9-5 12:33 PM 發表 查看引用來源
今日day 20了,埋哂口,仲有少少焦未甩,同埋d線未溶哂,但已經忍不住了,食牛腩:smile_o01:
我忍唔住食蛋食牛好耐喇 !!!

引用:
原帖由 killerjo999 於 2010-9-5 12:34 AM 發表 查看引用來源

我而家14歲
我之前試過將包皮整向後
可以露到個龜頭出尼既
不過要扯0個陣就會痛-.-
但係我平時包皮包住龜頭
扯0個陣就好正常
痛都唔會痛,我試過打飛機
都會射到精=]
但係我岩岩睇網上話男仔5歲到 ...
唔怕... 不過真係搵醫生check下先, 你唔係有果d保健架咩??
問左醫生先, 佢話要做先做
你未夠18歲, 要做手術都要家長同意, 所以你都係要同屋企人講架喇....
呢d係天生既.. 冇辦法

引用:
原帖由 ~用戶名~ 於 2010-9-4 12:51 AM 發表 查看引用來源

激光係咪冇咁痛呢?

政府如果真係兩年都可接受,但... 唔係要幾年架咩?

ching, 你因乜要做呀:smile_41:

引用:
原帖由 skaterkenji 於 2010-9-5 12:33 PM 發表 查看引用來源
乜要"界"口咩:smile_41: :smile_41: 我果時都無tim:smile_35:

引用:
原帖由 cktiabbg 於 2010-9-6 12:49 AM 發表 查看引用來源

唔怕... 不過真係搵醫生check下先, 你唔係有果d保健架咩??
問左醫生先, 佢話要做先做
你未夠18歲, 要做手術都要家長同意, 所以你都係要同屋企人講架喇....
呢d係天生既.. 冇辦法
咁如果唔做既=.=
會唔會影響到D咩野-.-

引用:
原帖由 killerjo999 於 2010-9-6 05:29 PM 發表 查看引用來源
咁如果唔做既=.=
會唔會影響到D咩野-.-
暫時都無...起碼你唔係痾尿唔順
亦都唔係包莖
多d反起勤洗就ok

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆