上一頁下一頁
發新話題

女仔講 phone sex… (女仔喜此道者請進,不喜請繞道,唔係搵 sp)

收藏  |  訂閱
270  23.6k

引用:
原帖由 lufcboy 於 2009-6-24 09:58 AM 發表 查看引用來源
真係冇
你介紹幾個來la
哥哥我邊度有呀?
我仲要請教你追女仔既心得呀~

引用:
原帖由 朱古力.波 於 2009-6-24 05:29 PM 發表 查看引用來源

謝分享~
對腳 --> 你意思係用腳…?
有d人係會有戀腳狂咖嘛

引用:
原帖由 lufcboy 於 2009-6-24 09:58 AM 發表 查看引用來源
真係冇
你介紹幾個來la
哥哥我邊度有呀?

引用:
原帖由 禧。 於 2009-6-24 10:14 AM 發表 查看引用來源
咩係phone sex-_-'
照字面解啦弟弟

我都試過phone sex.....
同佢係網上chatroom 識...起初見佢澳洲應該唔會成日煩住我, 所以就比左電話佢...
傾左幾個月....就佢建議玩phone sex (我以前未玩過...)
跟住..佢就call得好密...好似追我咁(果時無左玩phone sex)
有幾次佢都叫我個佢gf...但係我都拒絕左...
之後佢突然成個月唔見左人...又無聯絡
我開始發現自己鍾意左佢
一個月後佢又再打電話黎...再次問我有無鍾意佢...我答左有
但係自始之後...佢就兩、三個星期先call我一次...
每次主要都係甜言蜜語咁...最後就phone sex

我好唔開心...決定唔再聽佢電話
點知佢就call爆我電話..試過一日20幾次
連續幾個星期都係咁call
我忍唔住聽...佢表現得好沮喪
我又心軟....繼續同返佢傾電話
點知...之後佢又係唔多埋我
隔兩、三個星期先call我一次

我好心淡.....
又知佢係咪真係鍾意我
唉.......

引用:
原帖由 Ilona 於 2009-6-24 06:28 PM 發表 查看引用來源
同佢係網上chatroom 識...起初見佢澳洲應該唔會成日煩住我, 所以就比左電話佢...
傾左幾個月....就佢建議玩phone sex (我以前未玩過...)
跟住..佢就call得好密...好似追我咁(果時無左玩ph ...
明白… 咁你自己又點諗呢?

引用:
原帖由 Ilona 於 2009-6-24 06:28 PM 發表
跟住..佢就call得好密...好似追我咁(果時無左玩ph ...
9成都唔係真係中意你ge
我估距當你係sp lor

引用:
原帖由 朱古力.波 於 2009-6-24 05:37 PM 發表

哥哥我邊度有呀?
=_=
我追到女就唔使日日上discuzz啦

引用:
原帖由 lufcboy 於 2009-6-24 06:40 PM 發表 查看引用來源
=_=
我追到女就唔使日日上discuzz啦
你一心幾用啫
最弊俾你 check 到我朝又喺度晚又喺度呢…

引用:
原帖由 朱古力.波 於 2009-6-24 06:48 PM 發表

你一心幾用啫
最弊俾你 check 到我朝又喺度晚又喺度呢…
間唔中玩下算la
真係幾傷身ge

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆