上一頁下一頁
發新話題

朋友支持朋友至上^3^ PART 39,又再聚埋一塘,6/27小攬BBQ

收藏  |  訂閱
1.5k  32.1k

引用:
原帖由 16/9394 於 2009-6-20 12:25 AM 發表 查看引用來源
心心:smile_o13:
喂...型男
你既心心去左飲酒呀

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-20 12:29 AM 發表 查看引用來源
妳有咁講過咩:smile_41: 唔記得左添:smile_13:  
緊係有啦....我只不過唔記得左o係邊個post 咋嘛
好似都係呢個架, 不過唔記得第幾round

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-20 12:29 AM 發表 查看引用來源

喂...型男
你既心心去左飲酒呀
QQ:smile_o10: 你5去:smile_o09:

引用:
原帖由 16/9394 於 2009-6-20 12:30 AM 發表 查看引用來源
QQ:smile_o10: 你5去:smile_o09:
唔喇...飲酒唔岩我架
正如今日心宜叫你去邊邊一樣, 你唔岩邊邊, 所以唔去囉

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-20 12:31 AM 發表 查看引用來源

唔喇...飲酒唔岩我架
正如今日心宜叫你去邊邊一樣, 你唔岩邊邊, 所以唔去囉
:smile_o04: 咁你都知,咁你有無去邊邊?

引用:
原帖由 16/9394 於 2009-6-20 12:33 AM 發表 查看引用來源
:smile_o04: 咁你都知,咁你有無去邊邊?
緊係知啦....你當我死架, o個時我都o係度既
我有去呀...岩岩打完邊邊返黎囉

算喇:smile_13: 下次記住通知我:smile_30:
引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-20 12:30 AM 發表 查看引用來源

緊係有啦....我只不過唔記得左o係邊個post 咋嘛
好似都係呢個架, 不過唔記得第幾round

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-20 12:35 AM 發表 查看引用來源
算喇:smile_13: 下次記住通知我:smile_30:  
應該係話你下次留意下呢度有咩活動

睇黎我今晚都係同louis 無緣架喇:smile_39: :smile_39:

阿9 & 型男....我去訓先喇, goodnight:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆