上一頁下一頁
發新話題

R's 13-6 頭目瘋狂生日有錢佬派對 (3日3夜報告)全篇完

收藏  |  訂閱
656  23.5k

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-6-16 08:38 PM 發表

:smile_44: :smile_44:

但其實你約的那個都不錯呀:smile_34: ....而且身材睇上來都好好呀 (聲明: 我成晚係一個女既水都冇抽過o架:smile_38 !
我都冇(能力)抽水啦。

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-16 08:41 PM 發表 查看引用來源

又會多一個怨婦啦!
暫時無諗住飛佢住!:smile_44:
而家係煩緊點安排個媽咪,同一個場兩條女又互相認識,有d難度做到兩全其美!:smile_42:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-6-16 08:43 PM 發表 查看引用來源

神蹟面前真係投哂降:smile_35: .....不過兄弟有傷在身...都係要小心顧住自己身體好喎
我一上到cp佢已經化好妝set好頭,我同大神落火車就去接佢食野,之後大神去湊女,我去爆房攪野!:smile_30:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-16 08:42 PM 發表

你地同女之間溝通上會唔會出左咩問題呢:smile_41:
我真係無乜俾女放飛滋架喎!:smile_13:
净係講我姐,kwc2003 冇。

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-16 08:48 PM 發表 查看引用來源

净係講我姐,kwc2003 冇。
你果晚坐兩件架喎,兩件都放飛滋咩:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-16 08:47 PM 發表

我一上到cp佢已經化好妝set好頭,我同大神落火車就去接佢食野,之後大神去湊女,我去爆房攪野!:smile_30:
化好妝set好頭再去爆房攪野,咪要就住就住?咁冲唔冲凉好呀?

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-16 08:50 PM 發表 查看引用來源

化好妝set好頭再去爆房攪野,咪要就住就住?咁冲唔冲凉好呀?
使乜就住,攪完佢自已諗掂佢啦!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-6-16 06:11 PM 發表 查看引用來源
個晚去到阿良搵返你地之後咪夾多條女上房,唔係都唔知點死
去邊樹夾呀 :smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-16 08:50 PM 發表 查看引用來源
可能神係唔需要理會究竟有冇沖涼呢

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-16 09:01 PM 發表 查看引用來源

可能神係唔需要理會究竟有冇沖涼呢
真係攪完先沖:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆