上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~174

收藏  |  訂閱
769  23.6k

引用:
原帖由 dee07 於 2009-6-4 12:10 PM 發表 查看引用來源

阿葉既特性係 : 平時正常地係仆硬%~~~乳戰濕地佢個樁穩如泰山~~~~:smile_44:
仲有你地隊友文文都係玩水大:smile_42:  乳戰會著哂

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-4 12:30 PM 發表 查看引用來源

所以下次乾地我地要win返次.....我地要硬淨d.....:smile_34:
我地入波chance有好多個~~只係無運+把握唔到:smile_39:

引用:
原帖由 dee07 於 2009-6-4 12:27 PM 發表 查看引用來源

你去食%屎啦~~~:smile_30:
好食咩, 你試過未先:smile_38:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-6-4 12:30 PM 發表 查看引用來源
仲有你地隊友文文都係玩水大:smile_42:  乳戰會著哂
今日無上黎喎.....又問場波取唔取消, 但係又無報名喎.....神神化化:smile_13:

引用:
原帖由 tinnor 於 2009-6-4 12:34 PM 發表 查看引用來源

我地入波chance有好多個~~只係無運+把握唔到:smile_39:
你球笠射大力d麻:smile_38:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-6-4 12:15 PM 發表 查看引用來源

我覺得都係同平時咁上下啫:smile_43:
尋日有d 6...4 (好敏感)波我地都無去....:smile_30:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-4 12:24 PM 發表 查看引用來源

我都話你無踢到人架...:smile_35: 佢地可能係話你個勢凶姐.....
佢地以貌取人啫:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-4 12:35 PM 發表 查看引用來源

今日無上黎喎.....又問場波取唔取消, 但係又無報名喎.....神神化化:smile_13:
佢要請秘書幫佢schedule一下:smile_34:

引用:
原帖由 tinnor 於 2009-6-4 12:34 PM 發表 查看引用來源

射門次數同控球指數我地win晒.....但賽果就.....:smile_13:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-6-4 12:37 PM 發表 查看引用來源

佢地以貌取人啫:smile_13:
:smile_44: 唔準咁話人既....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆