上一頁下一頁
發新話題

30/5 R's 打成一片好玩 C P有錢佬團 [第十一版] (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.2k  36.3k

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-20 07:29 發表 查看引用來源
歪歪隊目回歸及媾女組長homoommoom出關喪飲喪玩Party大募集:smile_38: :smile_38:

5月23號星期六晚-鍾意喪飲喪玩喪笑既你快d報名喇!:smile_40:

各兄弟亦要快快撐場:smile_34: :smile_34:  
以第方....等老虎批......

我又?手推一推。

但是我今周?停啦。

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-20 07:29 AM 發表 查看引用來源
歪歪隊目回歸及媾女組長homoommoom出關喪飲喪玩Party大募集:smile_38: :smile_38:

5月23號星期六晚-鍾意喪飲喪玩喪笑既你快d報名喇!:smile_40:

各兄弟亦要快快撐場:smile_34: :smile_34:  
星期六晚我會喺上面。就算係黎。。都只係黎一黎就走,純粹撐一撐,會唔會唔係咁好。。考慮中。。。

各位師兄中午好!!
等我開飯前推一推!!
卡記搵女實幫你吹!!

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-5-20 11:27 AM 發表 查看引用來源
各位師兄中午好!!
等我開飯前推一推!!
卡記搵女實幫你吹!!
係唔係真o架, 呵呵  ...

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-20 07:29 AM 發表 查看引用來源

吹雞了, 大家集隊啦!

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-5-20 11:36 AM 發表 查看引用來源

吹雞了, 大家集隊啦!
今個星期應該無乜舊團友到喇,個個都連玩幾個禮拜!:smile_39: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-20 11:51 AM 發表 查看引用來源

你有冇 friend o者, 拖幾個上去 law

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-20 11:50 AM 發表 查看引用來源
今個星期應該無乜舊團友到喇,個個都連玩幾個禮拜!:smile_39: :smile_44: :smile_44:
唔到星期六都唔知乜事, 可能成班入 walk-in 入有錢佬搵 R

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆