上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,索女型男集中地PART 23

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 有客到 於 2009-5-19 10:48 AM 發表 查看引用來源

仲未知架.........可能係我地其中一個..........:smile_44:
直接d 嘛, 咁鬼鬼鼠鼠咁邊溝到女架
註定失敗:smile_39:

引用:
原帖由 wakatoki 於 2009-5-19 10:40 AM 發表 查看引用來源

咁又唔係咁講喇, 妳唔試過又點知同佢無可能呢 ?:smile_30:
WA,,依D擺明呃SEX,,我又唔喺173173...當我咩呀:smile_42:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-5-19 10:46 AM 發表 查看引用來源

佢個d直頭痴線啦:smile_03:
你講得好啱呀,,何止個頭,.,,仲有D根都痴埋

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-19 10:54 AM 發表 查看引用來源

WA,,依D擺明呃SEX,,我又唔喺173173...當我咩呀:smile_42:
當你係荀盤...唔食對唔住自己....
早晨呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-19 10:54 AM 發表 查看引用來源

佢好直接架啦,,,想同我SEX,,攪鬼錯,.,俾$$$出去叫啦

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-19 10:54 AM 發表 查看引用來源

隧道封鎖政策........

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-19 10:54 發表 查看引用來源

叫佢下次打1083.....:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 joeyjoeyyung 於 2009-5-19 10:47 發表 查看引用來源

早晨啊......wakatoki......今日有番ヱ喇
今日差 D 返左, 腳痛得厲害返到局都要即是攞假走人, 我番工無得上網要上都係內聯網.

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-19 10:54 AM 發表 查看引用來源

一定唔會係我啦

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-5-19 10:46 AM 發表 查看引用來源
:smile_30:

向心宜發表愛的宣言LOR :smile_30: :smile_30: :smile_30:

咁大劑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆