上一頁下一頁
發新話題

咁即是點?

收藏  |  訂閱
229  3.5k

引用:
原帖由 k_Dolphin 於 2009-5-9 04:36 PM 發表 查看引用來源

原來係咁~

我明天考試........
死la~ 溫唔哂......
不過明天是最後,也是唯一一科~
考左就正式完左呢個sem~ hee~
禮拜日都考試 :smile_27::smile_27::smile_27:

好啦

考完了, 一切都可放下, 放下感情, 收工, enjoy a new life  :smile_34:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-5-10 12:38 AM 發表 查看引用來源

禮拜日都考試 :smile_27::smile_27::smile_27:

好啦

考完了, 一切都可放下, 放下感情, 收工, enjoy a new life  :smile_34:
好似話book 唔到房,所以星期日考.....:') :')
嗚..........:smile_24: 我上路了~
祝我好運吧~~~~~

p.s. 死,仲未溫哂......

引用:
原帖由 k_Dolphin 於 2009-5-10 06:46 AM 發表 查看引用來源

好似話book 唔到房,所以星期日考.....:') :')
祝我好運吧~~~~~

咁早呀 ~~:smile_46:
放心一向都比你碌過的

引用:
原帖由 k_Dolphin 於 2009-5-10 06:46 AM 發表 查看引用來源

祝我好運吧~~~~~

加油啦:smile_46:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-5-10 08:26 AM 發表 查看引用來源

咁早呀 ~~:smile_46:
放心一向都比你碌過的
我回來了..........
今個sem終於咩都完哂........

bf 有打來,但我聽唔到.......
打唔打返比佢好?

引用:
原帖由 k_Dolphin 於 2009-5-10 03:25 PM 發表 查看引用來源

我回來了..........
今個sem終於咩都完哂........

bf 有打來,但我聽唔到.......
打唔打返比佢好?
遲 d 先打

:smile_13:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-5-10 03:49 PM 發表 查看引用來源

遲 d 先打

:smile_13:
遲 d 先打.........
即是點?

引用:
原帖由 k_Dolphin 於 2009-5-10 04:21 PM 發表 查看引用來源

遲 d 先打.........
即是點?
咁早....好似你好緊張佢

但點都想知佢找你...佢up 乜:smile_41:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-5-10 04:37 PM 發表 查看引用來源

咁早....好似你好緊張佢

但點都想知佢找你...佢up 乜:smile_41:  
好緊張......? 我都唔知~
嗯,有d 想知~

引用:
原帖由 k_Dolphin 於 2009-5-10 04:54 PM 發表 查看引用來源

好緊張......? 我都唔知~
嗯,有d 想知~
唔好送上門............等佢搵下你先喇
:smile_47: :smile_47: 可能又搵你搞野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆