上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【141】

收藏  |  訂閱
738  6.2k

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-5-5 19:33 發表 查看引用來源
唉....以家有工返又慘...無工返又慘...返工就係要忍..忍...真係人都癲:smile_42: :smile_42:
其實我唔係因為對客而強顏歡笑:smile_42:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-5-5 07:26 PM 發表 查看引用來源
今日真係強顏歡笑咁返工:smile_39:
點解咁講

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-5-5 07:33 PM 發表 查看引用來源

唉....以家有工返又慘...無工返又慘...返工就係要忍..忍...真係人都癲:smile_42: :smile_42:
我都慣左啦

放工返黎 :smile_46:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-5 20:32 發表 查看引用來源
點解咁講
俾某人打擊o左:smile_39:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-5-5 07:35 PM 發表 查看引用來源

其實我唔係因為對客而強顏歡笑:smile_42:
我知呀...更係同事之間啦....客多數都唔影響到自己...係同事之間...我都係未過到哩1關.所以成日轉工咁解.
對我黎講搵工唔難,過到人事果關我就可以係1間公司長做..

阿然哥 食飯未?
又一分

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-5-5 20:41 發表 查看引用來源

我知呀...更係同事之間啦....客多數都唔影響到自己...係同事之間...我都係未過到哩1關.所以成日轉工咁解.
對我黎講搵工唔難,過到人事果關我就可以係1間公司長做..
一來...今日冇見過同事因為今日編返Direct field
同埋我呢件事,我掩飾得好,所以同事都唔知我心情唔好:smile_30:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-5-5 08:39 PM 發表 查看引用來源

俾某人打擊o左:smile_39:
若果你須要哩份工就要同佢鬥過,唔可以比佢打擊到.一係就唔做...得哩2條路..睇你點行:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-5-5 20:44 發表 查看引用來源

若果你須要哩份工就要同佢鬥過,唔可以比佢打擊到.一係就唔做...得哩2條路..睇你點行:smile_42: :smile_42:
而加都係寄望工作...
我自己有1正1兼
不過份兼職都唔會做得長,因為同個fd傾生意:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆