上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part7

收藏  |  訂閱
741  6.4k

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-4-26 11:57 發表 查看引用來源
同阿媽食埋個靚早就出發lu~~~:smile_43:
真係孝順:smile_40:

引用:
原帖由 @@~ 於 2009-4-26 12:59 發表 查看引用來源

咁我唔識踩單車, 所以費事啦, 一間踩住個四輪車, 又踩得慢, 唔知會變左孤兒仔, 定會累到你地玩得唔盡興, 踩得慢呀~~ 下次有活動, 時間又啱我先去啦~~
我都唔多識架~
今日落雨都冇咩人踩...我仲一開始炒車添~不過冇事:smile_30:
s字單車勁呀:smile_30:

引用:
原帖由 @@~ 於 2009-4-26 13:03 發表 查看引用來源

哈~ 我未係你同校同學 law, 不過 campus 唔同, 我又係夜校生~~

我都估到應該一定要踩埋單車, 所以今次無參加啦, 如果時間啱, 下次再同你地一齊去丫~~

多謝~~ 咁你今次有無參加呀~~ 個 BBQ 聽落 ...
係:smile_14:
唔記得左添, sor:smile_13:
唔緊要啦, 下次再一齊玩啦
佢今次都冇去玩呀:smile_13:

引用:
原帖由 @@~ 於 2009-4-26 13:06 發表 查看引用來源

點解我係一個好神秘既人, 因為未見過我 @@?

定係我改個論壇名太怪 @@?
後者
完全諗唔到你會係一個點既人:smile_30:

引用:
原帖由 chan79311 於 2009-4-26 13:12 發表 查看引用來源
玩得開心d:smile_38:
我返黎喇~~火火:smile_38:

我發現的蟹同蠔:smile_40:

回覆 195# 的帖子

玩得開唔開心呀:smile_38: 有冇影相返黎呀:smile_38:

引用:
原帖由 chan79311 於 2009-4-26 23:52 發表 查看引用來源
玩得開唔開心呀:smile_38: 有冇影相返黎呀:smile_38:
有人post緊啦:smile_40:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-26 10:32 PM 發表 查看引用來源

真係孝順:smile_40:
梗係~!:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-26 11:52 PM 發表 查看引用來源
我發現的蟹同蠔:smile_40:
http://i269.photobucket.com/albums/jj59/suamilai/photo/26APRILb.jpg" border="0">
睇唔到有蟹既.....:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆