上一頁下一頁
發新話題

CP-5 復活性戰 《紅C夾女差D失手》+《夜審小妖精》已加走光相

收藏  |  訂閱
576  32.9k

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-14 04:27 PM 發表 查看引用來源

收到
@@快啲恭喜我啦@@
我出院啦!!!
恭喜晒....咁快D返屋企啦~~~
今晚返去早D休息聽朝精神D見你新老板呀~~!!!:smile_38:

should be very fun & want to join !!

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-14 04:21 PM 發表

下次叫亞公開多幾支飲囉~~~我地呢邊都唔會爆酒再夾嘅~~~!!:smile_30:
重追緊其他甘多團既report, 但見d團都講明爆左再夾喎, 有咩問題, 講真兩邊都未join過, 但你又話自己三十幾歲人, 但你又會甘鬼鼠係度講其他團既野,玩單打, 好似小朋友左喎, 一係就講埋咩團啦, 局外人睇到你地好小家, 重有成日見你地d report叫咩阿公, 其實阿公係邊個黎? 黑社會呀? 甘奇怪既? 可唔可以解釋下, 唔方便回既,就當我無問過啦

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-14 04:35 PM 發表 查看引用來源

恭喜晒....咁快D返屋企啦~~~
今晚返去早D休息聽朝精神D見你新老板呀~~!!!:smile_38:
知道五哥!!:smile_24:
佢有呢啦!!
天呀!!:smile_38:
點解呀我做錯咗啲咩呀!!!:smile_41:

thk Ching Good Report

引用:
原帖由 你好呀9527 於 2009-4-14 04:42 PM 發表 查看引用來源

重追緊其他甘多團既report, 但見d團都講明爆左再夾喎, 有咩問題, 講真兩邊都未join過, 但你又話自己三十幾歲人,
你未join過我地你唔會明我地嘅情況....我地自己友cp,ca都有人搞團....講下自己友d團係咪唔得?況且...我玩咁多次都未試過唔夠酒飲....可能我唔係咁飲得啦~~~~多幾個我呢D人就真係閒閒地有多四,五十支酒飲架~~~至於你話果兩邊....又即是邊兩邊呢???我都好有興趣知你攞邊個團黎比較喎~~~:smile_30: 三十幾歲人好似小朋友就見人見智啦~~~~你用得局外人呢個形容詞就知道有好多野都係要你參與過先知個事實係咩???你未參加過我地,我都會建議你對我所講嘅野要有保留.....如果唔係人講咩你信咩,你就真係一個小朋友.....人地點睇我地係咪小家唔重要,因為我地唔係做比人睇~~~一班人玩得開心先最重要~~~
置於亞公呢個稱呼.....咁人地真名真係叫亞公嘛....係唔係要亞公比張ID你睇先至信....個名入面有個公字都係黑社會?HK咪好多人比人拉~~~!!!:smile_30:  滿意未??:smile_39:

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-14 04:44 PM 發表 查看引用來源

知道五哥!!:smile_24:
佢有呢啦!!
天呀!!:smile_38:
點解呀我做錯咗啲咩呀!!!:smile_41:
你話你返緊工,話你以後放工先搵佢囉~~!!!:smile_30:

支持你呀師兄

引用:
原帖由 廿個饅頭 於 2009-4-14 05:21 PM 發表 查看引用來源
支持你呀師兄
多謝支持~~!!!

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-14 05:08 PM 發表 查看引用來源

你未join過我地你唔會明我地嘅情況....我地自己友cp,ca都有人搞團....講下自己友d團係咪唔得?況且...我玩咁多次都未試過唔夠酒飲....可能我唔係咁飲得啦~~~~多幾個我呢D人就真係閒閒地有多四,五十支酒飲架 ...
好嘢得咗!!!!解釋晒成!!!!:smile_38:
五哥即係五哥!!!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆