上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part6

收藏  |  訂閱
735  7.7k

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 14:02 發表 查看引用來源

本工人護照真係係印尼領土館,我沉寃得雪啦:smile_42: 唔係我錯
而家先搵得返既, 佢地唔係見到唔係既就return back咩:smile_41:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-4-13 02:11 PM 發表 查看引用來源

我覺得佢純粹想比個藉口自己食食食啫~~~
好衰~講晒人地D野出黎

引用:
原帖由 vx787 於 2009-4-13 14:02 發表 查看引用來源

小win win我自己一个炸'不過我唔多說話既,好驚大家唔挾:smile_44:
你好~
新朋友介紹下自己啦
多d黎傾計咪熟囉:smile_40:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-13 02:14 PM 發表 查看引用來源

佢誤會左你本ppt呀:smile_30:
係喎,2個人誤會添:smile_13:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-4-13 14:04 發表 查看引用來源

隔夜KFC.........:smile_29:
飯飯啫~:smile_30:
其他既尋日食晒啦:smile_40:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-13 02:16 PM 發表 查看引用來源

而家先搵得返既, 佢地唔係見到唔係既就return back咩:smile_41:
唔知啦:smile_39: 老板娘CALL我同我講, 佢地班友都唔通知我:smile_45:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-4-13 02:11 PM 發表 查看引用來源

我覺得佢純粹想比個藉口自己食食食啫~~~
:smile_45: 拿.......你講架咋:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-13 02:14 PM 發表 查看引用來源

尋日得我一個人, 咪去左kfc買左個桶桶係屋企慢慢食囉,
食剩左2個細飯放左係度:smile_13:
新出既炸sushi都ok喎~
但$3x得3~4條就好貴囉:smile_42:
一個人...一個桶...?

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-13 02:11 PM 發表 查看引用來源

屋企成箱係度, 冇少過:smile_27:
分2包黎:smile_13: D丁丁好貴:smile_13:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-4-13 14:13 發表 查看引用來源

係~~?
haha~
我無成箱咁多~
不過就有幾包~
放左係屋企差唔多年幾兩年lu~~~
仲食唔食得架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆