上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[86]

收藏  |  訂閱
771  8.2k

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-4-8 05:04 PM 發表 查看引用來源
姐姐~~矛事吖嘛
比個傻既係MSN激死嘔緊白泡...幫我CALL定黑箱車丫妹妹:smile_29:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-8 05:03 PM 發表 查看引用來源

架車駛錯左去第二樹........隻貓無藥可救...等死中
咁隻猫屎得啦......我要告個司機咁都行錯:smile_34:
隻猫好可鄰呀:smile_30:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-8 05:07 PM 發表 查看引用來源

比個傻既係MSN激死嘔緊白泡...幫我CALL定黑箱車丫妹妹:smile_29:
邊個咁唔知定~~~係咪未屎過:smile_27:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-8 05:07 PM 發表 查看引用來源

入晤到msn:smile_30:

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-4-8 05:09 PM 發表 查看引用來源

咁隻猫屎得啦......我要告個司機咁都行錯:smile_34:
隻猫好可鄰呀:smile_30:
:smile_29: 貢你不如比定D白金我先啦:smile_04:

光陰似箭..................在未來數分鐘又要向你道別啦

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-4-8 05:11 PM 發表 查看引用來源
邊個咁唔知定~~~係咪未屎過:smile_27:
那個你都識架喎......我等緊佢餐卡拉OK同埋晚飯

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-4-8 05:11 PM 發表 查看引用來源

入晤到msn:smile_30:
我今日巧巧人係MSN到拉人傾計安慰人嘛

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-8 05:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_29: 貢你不如比定D白金我先啦:smile_04:
猫屎.......都要白金,晤係架

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-8 05:14 PM 發表 查看引用來源

我今日巧巧人係MSN到拉人傾計安慰人嘛
咁要好用msn囉,直接打電話倾啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆