上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~歡迎大家入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 9]

收藏  |  訂閱
258  6.8k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 4/4/2009 00:23 發表 查看引用來源

小魔鬼想轉邊行呀~:smile_14: 機會多嗎?:smile_13:
其實轉番電話行業囉...而家都做緊呢行...機會唔會無既~:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 080709 於 2009-4-4 12:22 AM 發表 查看引用來源
今日有與妹相會,不知何日能見盧山
且把愁懷拋諸腦後,聚緣散相會何期

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-4 12:25 AM 發表 查看引用來源
其實轉番電話行業囉...而家都做緊呢行...機會唔會無既~:smile_39: :smile_39:
睇定D先好辭職轉行呀~:smile_38: 沒有太大把握就睇定D先啊~:smile_44:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 4/4/2009 00:35 發表 查看引用來源

睇定D先好辭職轉行呀~:smile_38: 沒有太大把握就睇定D先啊~:smile_44:
我知呀...如果唔係離開咗啦~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-4 12:36 AM 發表 查看引用來源
我知呀...如果唔係離開咗啦~:smile_13: :smile_13:
總之三思而後行啦~:smile_38: 小心在家中做量地官啊~

腦裡浮現佳人肖臉,日出相思日落思諗
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-4 12:33 AM 發表 查看引用來源

且把愁懷拋諸腦後,緣聚緣散相會何期

引用:
原帖由 devil_sweety 於 4/4/2009 00:39 發表 查看引用來源

總之三思而後行啦~:smile_38: 小心在家中做量地官啊~
呢樣我驚過你呀~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-4 12:40 AM 發表 查看引用來源
呢樣我驚過你呀~
估唔到小魔鬼都有0野驚0既~ 少有喎~:smile_30:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 4/4/2009 00:42 發表 查看引用來源

估唔到小魔鬼都有0野驚0既~ 少有喎~:smile_30:
係架...唔通打工為興趣咩~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-4 12:50 AM 發表 查看引用來源
係架...唔通打工為興趣咩~:smile_30: :smile_30:
咁又係~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆