上一頁下一頁
發新話題

徵.....18歲以上的有心男女朋友 !!!!!

收藏  |  訂閱
747  5.6k

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-11 03:17 PM 發表 查看引用來源

睇到一D......................男人好想睇既野:smile_46: :smile_47:
男人好想睇既野 :smile_41: detail d...thx :smile_47::smile_47:

我都想搵件好野:smile_39:

引用:
原帖由 jackcool0412 於 2009-3-11 03:20 PM 發表 查看引用來源
我都想搵件好野:smile_39:
呢度啱你 ma

好正AR:smile_04:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-11 15:18 發表 查看引用來源

天天................................................你返來啦

係呀~ 岩岩去左訓~

你地每個男人都要求個女朋友
又要靚..............又要身材好............又要對你好
又要高又要廋............又要唔係港女....................
香港邊度有咁多以D女仔係度呀.................................
:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-3-11 15:19 發表 查看引用來源

咁係咪5要你 ar :smile_13: :smile_41: :smile_34:

佢要我都唔要~ 我唔做第三者:smile_30:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-3-11 03:22 PM 發表 查看引用來源

係呀~ 岩岩去左訓~

吾使做甘好??

引用:
原帖由 啟天 於 2009-3-11 03:22 PM 發表 查看引用來源

係呀~ 岩岩去左訓~

你今日唔駛返工咁好???:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-3-11 03:23 PM 發表 查看引用來源

佢要我都唔要~ 我唔做第三者:smile_30:

我做!!我做!!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆