上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[56]

收藏  |  訂閱
744  5.8k

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-3-9 10:33 AM 發表 查看引用來源

咁今晚咪唔驚同我去睇戲囉:smile_40:
你想約清清呀.............唔同花花去註冊啦

引用:
原帖由 啟天 於 2009-3-9 10:35 AM 發表 查看引用來源

唔係我收咩??

俾左稿費你啦

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-9 11:06 AM 發表 查看引用來源
小寶返左黎喇
你都未停低

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-9 10:49 發表 查看引用來源

期待你下集:smile_38: :smile_38:

願將所有辛酸情淚盡留在此‧六
第6次.痴心當玩偶

同A分開左之後我心情一直好差,好彩當時工作忙碌而且幾多姿多彩,所以都冇舊病復發。
其時經常去DISCUSS討論區玩,識左一班好傾得埋既朋友小雪,涼子,小寶,SKY師兄……佢地成日陪我開解我,所以我心情都好快平伏返。

當時我響 DISCUSS 除左佢地之外,仲識到J。初時我都冇特別留意佢,佢入黎我POST知道我既事,提到佢自己d男朋友都好花心,同我同是天岸淪落人。我地就響post度發牢騷,互相開解。
幾日後佢同我講:「如果我之前既男朋友好似你咁痴心就好,如果我地早d識咪好。」就響果日開始,我地交換左ICQ同電話,我地成日傾計,我覺得佢好關心我,每日都噓寒問暖,我真係好耐都未試過咁關心呵護喇,成個人暖晒,......

仲打緊

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-9 11:04 發表 查看引用來源
應承左撐你............

手兄,留返d力等我開post時撐

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-9 11:11 發表 查看引用來源
俾左稿費你啦

有咩??? when?where?how?how many?

引用:
原帖由 啟天 於 2009-3-9 11:15 AM 發表 查看引用來源

有咩??? when?where?how?how many?

每一萬字$5啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-9 11:19 發表 查看引用來源
每一萬字$5啦

che~~~~ 你平時收咁少, 但我唔只咁少

我都準備寫啲民間言情小說上來先

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-9 11:20 發表 查看引用來源
我都準備寫啲民間言情小說上來先

聞姦言情小說

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆