上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友94

收藏  |  訂閱
741  8.1k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-1 10:08 PM 發表 查看引用來源

文曲鍾意悄悄話多點~ :smile_44:
咁我細細聲在你耳邊說          ;XXX

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-1 10:13 PM 發表 查看引用來源

做俠女要行俠仗義,唔係齋講~:smile_40:
我緊本是俠女.重同靖哥闖蕩江湖呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-1 11:09 PM 發表 查看引用來源

我回來了.文曲你好,在TSUEN WAN.有一間名榕榕酒家呀.你知不知呀:smile_30: :smile_30:
以身相許...............你過了文定未呀:smile_14: :smile_14: 過了就給你呀:smile_44:
榕榕酒家~  

過文定?無錢~ :smile_24: 怎算~:smile_13:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-1 10:15 PM 發表 查看引用來源

終於忍唔住真情表白,誰是東邪女婿~:smile_22:
你去沖涼房照一下鏡子就知是誰了:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-1 11:11 PM 發表 查看引用來源

咁我細細聲在你耳邊說          ;XXX
xxx 是甚麼?蓉兒可否打出來~ :smile_41:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-1 11:14 PM 發表 查看引用來源

榕榕酒家~  

過文定?無錢~ :smile_24: 怎算~:smile_13:

是呀:smile_14: ,正是這間呀,好平的呀,你好利害呀.咁快找到張相呀.真是要寫個服字比你呀:smile_38: :smile_38:
無錢,就講心算了

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-1 11:13 PM 發表 查看引用來源

我緊本是俠女.重同靖哥闖蕩江湖呀:smile_38: :smile_38:
怎樣闖?是否拖著手共闖~:smile_41:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-1 11:16 PM 發表 查看引用來源

xxx 是甚麼?蓉兒可否打出來~ :smile_41:
我比歌你聽呀 ,我要想一想先,WAIThttp://www.youtube.com/watch?v=6_UfLU9jp10
雖是多了字.但已表示了:smile_44:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-1 11:19 PM 發表 查看引用來源

怎樣闖?是否拖著手共闖~:smile_41:
這個當然呀.我們攜手闖一關又一關

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-1 11:15 PM 發表 查看引用來源

你去沖涼房照一下鏡子就知是誰了:smile_30: :smile_30:
照左,見到一個靚仔,嚇死我   驚驚,快 d 鍚返相公~:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆