上一頁下一頁
發新話題

0227, 0228 有錢佬肚兜加光豬豬團...rmb450包酒店房,rmb250齋k

收藏  |  訂閱
741  9.0k

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-2-23 03:39 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 iori98 於 2009-2-23 03:35 PM 發表 查看引用來源

阿 DJ 妹帶o左我去職工厠所~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~口爆?:smile_47:  
我冇咁好福氣了

引用:
原帖由 bb40bb40 於 2009-2-23 03:48 PM 發表 查看引用來源
26號星期四有無團開?? 嗰日我要上去做嘢,晚上可以偷跳!!
日日都可以有團, 你可以 request 團長開團, 不過都要夠 5 人先成團
唔成團就冇法了

仲駛唔駛pm團長報名呀?:smile_41:

但我唔係日日都行得開,其實我都好想join星期五果團,但而家又未定到得唔得,最好星期四可以開得成啦!!聽你哋玩得咁開心!!

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-23 03:48 PM 發表 查看引用來源

我冇咁好福氣了
吾洗解釋啦!

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-2-23 03:56 PM 發表 查看引用來源
pm 都好, 團長易 d keep record!

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-2-23 03:56 PM 發表
唔駛pm,不過我味問左係27,定28囉..因為我要edit上個list度

28肯定出現,27睇你地成唔成團,要請假:smile_39:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-23 04:01 PM 發表 查看引用來源

唔駛pm,不過我味問左係27,定28囉..因為我要edit上個list度
團長你話事啦!

引用:
原帖由 bb40bb40 於 2009-2-23 03:57 PM 發表
但我唔係日日都行得開,其實我都好想join星期五果團,但而家又未定到得唔得,最好星期四可以開得成啦!!聽你哋玩得咁開心!!
我睇睇啦...真係夠人就一定無問題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆