上一頁下一頁
發新話題

多謝咁多c 兄沉船,我先咁多免費餐食.

收藏  |  訂閱
303  15.0k

引用:
原帖由 三叉仔 於 2009-2-9 12:00 PM 發表 查看引用來源

ching你吾好講得咁白,樓主為一自豪.借頭借路.都比你打殘.
年青人好易受吾起真相架:smile_30:
我十分認同,等 c hing 叻多幾年>

引用:
原帖由 桑拿小王子 於 2009-2-9 12:16 PM 發表 查看引用來源

又唔係來者不拒,咁梗係睇落得先溝啦:smile_45:
有志氣,不雜食,食好野

引用:
原帖由 桑拿小王子 於 2009-2-9 12:30 PM 發表 查看引用來源

如果d 女無地方住,又無錢開飯.邊鬼度咁多foc 啊:smile_13:
果d 女食飽飯無野做,群埋一班人唔係打麻雀就落d 玩:smile_38: 佢地悶,我地咪有機囉:smile_38:
我知呢個post 一定好多人唔鐘意,不過現實嘅深圳就 ...
係有d 口技, 小子...........世上好多老江湖.....你睇......

樓主太自大喇, 隨便上囡囡屋企, 好易比人老笠

引用:
原帖由 桑拿小王子 於 2009-2-9 11:36 AM 發表 查看引用來源

幾實溝果d 女真係唔難,佢地出得去玩,就預左人溝.
再加上有少少靚仔,又啱玩.真係大把女食:smile_44:
I support you . Because I knew a friend he foc in disco many grils .

引用:
原帖由 wing2391 於 2009-2-9 03:28 PM 發表 查看引用來源
又有一個白痴仔:smile_27: :smile_27: :smile_27:
樓主靚仔,你唔洗戶妒忌!

thanks for your sharing!

引用:
原帖由 DJ123 於 2009-2-9 04:45 PM 發表 查看引用來源
又一個0n9仔...你咁弱咖...我上親去都食2至3條女咖啦....:smile_34:
樓主,佢作撚大咋!

你會唔會已經比人label左哩:smile_45:

引用:
原帖由 三叉仔 於 2009-2-9 04:56 PM 發表 查看引用來源
樓主真係小朋友.你就以為其他ching吾底得,先插你.
吾該樓主你留意一下.8成以上出report的ching都係講点去玩女.
吾係好似樓主你咁講感覺?我只知我对D女有感覺就得啦!
正所謂我有我享受.使乜理佢感受呀 ...
又食又欏,樓主你有冇咁高手........法

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆