上一頁下一頁
發新話題

香港人低調點吧 特別在龍蛇混雜的.........

收藏  |  訂閱
275  20.5k

引用:
原帖由 onefingerone 於 2009-1-15 03:25 PM 發表 查看引用來源

老餅拖幼齒唔一定係雞, 但係cp呢d淫業地方老餅拖幼齒, 就大部份都係雞. 你講到唔理人點睇, 咩心中雞, 但你又攞個老夫少妻既例子, 黎支持老餅拖幼齒係正常,有d矛盾jer.

"無論心中有冇雞, 都係叫緊雞" Jer... ...
咪係囉 一時又話唔怕人知 但之後又話人地可以覺得佢地係 兩父女 ,介唔介意其實好清楚啦:smile_30:

係呀 兩父女 又可以成日拖住手行街睇戲食飯架:smile_30: 重可以上酒店開房攪野添:smile_04: 做咗人老豆未呀?你跟你個女都係咁架咩?:smile_30:

Well said....

引用:
原帖由 samsam999 於 2009-1-15 03:12 PM 發表
原來bokyeh師兄知樓主糸大陸人,sorry,哈哈,甘師兄你要帶頭糸酒吧同D大陸佬企硬,溝晒糸酒吧坐D女,女女吾俾你溝就吊9拒,仲要大力爆拒樽,以証明樓主嚇吾地我地呢班香港雞蟲呀,吾死得就返黎出報告喇,我一定幫你推一下, ...
老咗又真係幾煩嘅噃, 樓主係話港仔溝女, 俾班女問候家人,
所以屌鳩番班女係雞, 差D死咗都唔知為セ, 所以港人要低頭,
下次俾親大陸人屌都要講唔該夾多謝, 明未呀.

本人叫雞多, 唔使响酒吧同任何大陸人企硬, 唔使同人頂頸, 亦未試過俾人兇,
如果响大陸俾人斬咗實有頭條新聞, 唔使阿999師兄等報告.
有網友話曾經有某元朗猛人上大陸俾人打包番嚟, 都應該上電视啦,
唔通話佢自已撼頭埋墙撼死嘅咩?

bokyeh你好似hi左野未瞓醒甘,糸你話呢個post嚇9港人,甘我先叫你帶頭爆D女樽姐:smile_13: :smile_13: :smile_13:

多謝報告!!!!
引用:
原帖由 櫻花季裡藏殺機 於 2009-1-14 08:42 PM 發表 查看引用來源
真人真事  絕無老吹成份
小道消息:
話說上個星期6左右    有4-5個香港人去cp 天x湖路某一酒吧玩
係隔離台咁岩有一班(6-7)個打扮性感的少女  .... 個班香港人就
走去溝果班女啦.... 被果班女以家人問候...可能當時 ...

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-1-15 03:56 PM 發表 查看引用來源

老咗又真係幾煩嘅噃, 樓主係話港仔溝女, 俾班女問候家人,
所以屌鳩番班女係雞, 差D死咗都唔知為セ, 所以港人要低頭,
下次俾親大陸人屌都要講唔該夾多謝, 明未呀.

本人叫 ...
你吾能糸酒吧溝女就無能教人企硬啦,害能死人架:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-1-15 02:57 PM 發表 查看引用來源

你識睇時人人都識睇, 不過你唔知有冇春就幫你唔到嘞.
我係講樓主嘅料不合理, 存心吹水想嚇窒D香港雞蟲,
想我地响大陸同胞前扮死狗以保安全, 明未呀!
原來你吾能去酒吧溝女,又話樓主靠嚇吹水,真糸俾你吹能脹:smile_27: :smile_27:

無論這post堅定流,類似情況–定發生過,bokyeh你夠薑咪試下羅,無能糸度推人去死

引用:
原帖由 samsam999 於 2009-1-15 04:15 PM 發表
bokyeh你好似hi左野未瞓醒甘,糸你話呢個post嚇9港人,甘我先叫你帶頭爆D女樽姐:smile_13: :smile_13: :smile_13:
你越講越老人痴呆啦, 999師兄, 食藥啦, 有人出吹水帖嚇D北上港客,
又嚇我唔到,  就要我帶頭爆D女樽?
九佰九十九條線都黐鳩埋呀.
老實講, 本人從來冇打過女人, 口爆佢地就多.

電車男扮大哥,你重頭睇1次自己回覆先啦,講你就天下無敵,話無能衰俾D大陸人睇,你個柒頭上到去肯定凹晒水啦,吹水你就叻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆