上一頁下一頁
發新話題

LOOKING FOR A GOOD GIRL FRIEND!!!!! ^^

收藏  |  訂閱
251  4.1k

我祝你成功, 係DISCUSS 呢度好難搵到好的女仔..
你咁既條件也不算差,改下內向. 都會追到女仔吧

引用:
原帖由 fmt0123 於 9-1-2009 19:38 發表 查看引用來源

一齊吹下水啦..
條件好唔一定有女 / 男友呀..   
haaa... 過獎了, 我條件一般啦.. 仲有好多要進步的地方..
我身邊的朋友條件同我差唔多的...

愛情冇得勉強嘛... ^^
我對自己 / 另一伴要求 ...
咁又係.....有要求都係啱嘅...
唉~~~愛情 or 綠份 or feeling...呢d嘢,真係強求不了
有冇另一伴都係其次....
心裡連一個可以俾你去愛的人都冇,"空洞洞"的感覺才教人難受:smile_24:
要努力呀你 ....祝福你

緣到沒法擋, 無緣..你點搵都會搵唔到.... :smile_39:

引用:
原帖由 kcss 於 10-1-2009 15:08 發表 查看引用來源
我同意呀....個post放在成人區,好女仔都唔會入嚟睇啦...
而且男生一定要主動架!!!!!!女生都比較被動架!!!!!!!
真係難為咗d男士啦...哈哈

回覆 193# 的帖子

唉..........:smile_39:  X 1000000000次

引用:
原帖由 傑甄 於 2009-1-10 02:58 PM 發表 查看引用來源

Totally agree ar......我d 朋友都係咁架....分鰦手,就蹾我倍....好番,就.....嗚:')
所以我都要努力蹾個bf先:smile_34:
hihi...how are you ?
難聽d 講...朋友..某程度來講.. 也是互相利用吧...
有冇事都好, 我都會找朋友吹水傾下近況保持聯絡
我都會同女友一齊出席大家的聚會

女仔找男友.好易je.. ^^

引用:
原帖由 kcss 於 2009-1-10 03:08 PM 發表 查看引用來源
多謝你!!
第一次上來, 吾知呢區什麼 人多呢??
我條件一般啦..仲要繼續努力的!!!

引用:
原帖由 fmt0123 於 2009-1-10 11:51 AM 發表 查看引用來源

hello~
i am eating lunch .. what are you doing?
放假我好少陪朋友的, 通常陪女友,(我都算是痴身男友, 但都會比空間對方)
或帶女友一齊見朋友, 比安全感佢, 比佢feel 到呢段感情是見得光的
仲有我陪你,  ...
I was having lunch with my fd.
It seems so lucky to be ur gf.
although i super love my bf, i still enjoy the time with fds.
what's a pity that I don't know u at that time.

引用:
原帖由 傑甄 於 2009-1-10 03:12 PM 發表 查看引用來源

咁又係.....有要求都係飱鮋...
唉~~~愛情 or 綠份 or feeling...呢d№,真係強求不了
心裡連一個可以俾你去愛的人都冇,"空洞洞"的感覺才教人難受:smile_24:
要努力呀你 ....祝福你 ...
good morning!!!!
就算冇女友, 我都唔會覺得空洞洞, 人生仲有好多更有意義的事等住我去做嘛...
感情不是一切..

多謝你呀

引用:
原帖由 傑甄 於 2009-1-10 03:12 PM 發表 查看引用來源

咁又係.....有要求都係飱鮋...
唉~~~愛情 or 綠份 or feeling...呢d№,真係強求不了
要努力呀你 ....祝福你 ...
多謝你@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆