上一頁下一頁
發新話題

沉船記2

收藏  |  訂閱
213  14.0k

引用:
原帖由 好後悔 於 2009-1-2 02:56 發表 查看引用來源

你果次係唔係都係hk人....
我宜家真係好驚,又訓唔到
師兄:
我個囡囡係國內人,唔好甘負面喇,無事嘅

引用:
原帖由 夢論 於 2009-1-2 05:12 AM 發表 查看引用來源
很唐突,容我在這講一句嗎?其實每個人心中都有一把尺,衝量一個人的好與壞,觀點同標準不盡相同,但有一句古舊說法好象是〝觀微知注〞﹙如有錯誤請糾正﹚,即是從細微的動作同事情,靜待從中窺探該人的心態而令自己 ...
講得有道理.....
但要看得出......似乎要有一點經驗.......

引用:
原帖由 夢論 於 2009-1-2 05:12 AM 發表 查看引用來源
很唐突,容我在這講一句嗎?其實每個人心中都有一把尺,衝量一個人的好與壞,觀點同標準不盡相同,但有一句古舊說法好象是〝觀微知注〞﹙如有錯誤請糾正﹚,即是從細微的動作同事情,靜待從中窺探該人的心態而令自己 ...
查完字典, 係"見微知著".

正如我之前講, 一定要睇佢點對其他人, 其他事. 佢而家對你點都無用, 越特別越唔會持久. 本性難移呀!

引用:
原帖由 好後悔 於 2009-1-2 02:56 AM 發表 查看引用來源

你果次係唔係都係hk人....
我宜家真係好驚,又訓唔到
放鬆D啦!
邊有第一次上club 就中招咁好彩呀, 除非你中過六合彩頭獎啦.
如果覺得唔做D野好似唔安心, 咪得閒食兩盅龜苓膏囉, 要去廟街附近間恭和堂(據聞以前老舉嫖客常幫親)先夠 feel 喎.

好耐冇上黎同你地傾計喇,,,,
各位好嗎?

引用:
原帖由 CIRCLELING 於 2009-1-5 01:39 PM 發表 查看引用來源
好耐冇上黎同你地傾計喇,,,,
各位好嗎?
無穿無爛! 你又有乜新料?

你不如今年收心養性結婚把啦, 越拖越唔想結架. 婚前要撑大眼揀老公, 婚後就眯埋眼錫老公.

Thanks for love story~~~~:smile_22:

引用:
原帖由 foresthill 於 2009-1-5 11:57 AM 發表 查看引用來源

放鬆D啦!
邊有第一次上club 就中招咁好彩呀, 除非你中過六合彩頭獎啦.
如果覺得唔做D野好似唔安心, 咪得閒食兩盅龜苓膏囉, 要去廟街附近間恭和堂(據聞以前老舉嫖客常幫親)先夠 feel 喎.
知道了..我心情都比之前好了點!!!!
再次多謝你們的支持

引用:
原帖由 foresthill 於 2009-1-5 06:23 PM 發表 查看引用來源

無穿無爛! 你又有乜新料?

你不如今年收心養性結婚把啦, 越拖越唔想結架. 婚前要撑大眼揀老公, 婚後就眯埋眼錫老公.
我冇咩新搞作呀,,
準備結婚喇,,

thanks for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆