上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲,好佬一個,惡品唔追,尋緣問取,等妳應許...

收藏  |  訂閱
722  4.6k

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-11-22 10:18 PM 發表 查看引用來源

投訴呀! 作大唔洗本!:smile_38::smile_38:

唔信妳無瘀野...:smile_45: 返學既一定唔少!:smile_46:
講真ar我真係冇瘀野:smile_45:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-11-22 10:20 PM 發表 查看引用來源
我吾會傷呀伯ga:smile_30:
放心丫... 我上天堂時會盡量同妳講好話!:smile_40:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-11-22 10:15 PM 發表 查看引用來源

咁我唔敢去妳處...:smile_42:
吾使怕:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-11-22 10:21 PM 發表 查看引用來源
可能妳同學仔笑妳笑唔知o者:smile_40:

我中學時... 玩過既人都唔少啦!:smile_30: 妳又點會無... 係咪唔好意思!

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-11-22 10:22 PM 發表 查看引用來源

放心丫... 我上天堂時會盡量同妳講好話!:smile_40:
我會有壞話咩

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-11-22 10:23 PM 發表 查看引用來源
吾使怕:smile_47::smile_47:
嘩... 仲唔係陷阱!:smile_30:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-11-22 10:24 PM 發表 查看引用來源
我會有壞話咩
吹....漲.... 晒....  Thank you!:smile_27::smile_30:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-11-22 10:21 PM 發表 查看引用來源
好啦... 原來得我一個瘀晒... 我都係自己返床咁樣 --->:')

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-11-22 10:24 PM 發表 查看引用來源

可能妳同學仔笑妳笑唔知o者:smile_40:

我中學時... 玩過既人都唔少啦!:smile_30: 妳又點會無... 係咪唔好意思!
無呀...:smile_45:
可能我太cool吾敢話我:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-11-22 10:25 PM 發表 查看引用來源

嘩... 仲唔係陷阱!:smile_30:
愛情陷阱咩:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆