上一頁下一頁
發新話題

睇下你地合唔合資格

收藏  |  訂閱
672  8.0k

引用:
原帖由 吳浩康 於 2008-11-24 01:36 PM 發表 查看引用來源

我~~矮肥地中海大肚腩~~中坑~~:smile_27: :smile_27:
53 你又出你的名主!

妳要咁多條件,妳自己條件又點樣?
1) 年齡: 22至28------------->27
2) 性別: 男性------------------yes
3) 電話台: smartone (數碼通)---------------yes
4) 技能: 懂得sms (不必極速, 但不可相隔一日先回)------冇問題
5) 性格: 外向, 健談--------------------一定係
6) 外貌: 正常 (唔係自問個隻)
7) 學歷: 大專或以上--------hku 大學
8) 工作: 正當職業 ------------部門經理

不敢,不敢。。 :smile_35:
引用:
原帖由 fionachingyee 於 2008-11-25 12:41 AM 發表 查看引用來源聽你咁講~~~似乎你應該meet到仲高過我d requirement tim wor!!!

我得第7果樣唔合格
爭一樣:smile_24:
冇緣:smile_39:

hi!morning^^

回覆 3# 的帖子

hi.my reply.....1...out of your range, 2-6....pass....7...only kindergarten level

引用:
原帖由 為何只剩我一個 於 25/11/2008 00:51 發表 查看引用來源
六合彩都冇咁啱ah
全中
哈哈~~~你咁講~再睇下你個名...
我覺得好好笑啊....
點解淨係得你一個....

引用:
原帖由 loading12345 於 25/11/2008 09:48 發表 查看引用來源
妳要咁多條件,妳自己條件又點樣?
1) 年齡: 22至28------------->27
2) 性別: 男性------------------yes
3) 電話台: smartone (數碼通)---------------yes
4) 技能: 懂得sms (不必極速, 但不可相隔一日先回)---- ...
哈哈~~~我開得咁多條件...
就梗係我自己本身都meet哂呢d條件啦....
除左我係女既之外...

徵友條件如下:
1) 年齡: 22至28 - past
2) 性別: 男性 - past
3) 電話台: smartone (數碼通) - past
4) 技能: 懂得sms (不必極速, 但不可相隔一日先回) - past
5) 性格: 外向, 健談 - past
6) 外貌: 正常 (唔係自問個隻) - 自問ok
7) 學歷: 大專或以上 - fail
8) 工作: 正當職業 - past
9) 其他不能盡錄 - 唔知樓主要咩野....

樓主...咁算係點呢= =合唔晒格

引用:
原帖由 ShOyE 於 25/11/2008 14:01 發表 查看引用來源
徵友條件如下:
1) 年齡: 22至28 - past
2) 性別: 男性 - past
3) 電話台: smartone (數碼通) - past
4) 技能: 懂得sms (不必極速, 但不可相隔一日先回) - past
5) 性格: 外向, 健談 - past
6) 外貌: 正常 (唔係 ...
即管報上msn...
等本小姐品評...哈哈~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆