上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【71】

收藏  |  訂閱
738  8.1k

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-4 03:39 PM 發表 查看引用來源

鬧佢啦蓉兒,邊有人好似佢咁架
感冒等係咁發燒都唔去睇醫生
我已call all fd罵daddy.他不理我:smile_22:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-4 03:37 PM 發表 查看引用來源

我最近成日用架啦.............要黎剪布
整啤啤熊 :smile_03: :smile_03:
你也放bear bear 我看

引用:
原帖由 MATHES232 於 4/11/2008 15:41 發表 查看引用來源

我已call all fd罵daddy.他不理我:smile_22:
下次用軟功呃左佢出黎
先搵call fd 圍佢.........睇佢走得去邊嘛,:smile_03:

唔講了............費事俾你爹爹話我教壞妳,嘿

引用:
原帖由 MATHES232 於 4/11/2008 15:43 發表 查看引用來源

你也放bear bear 我看
今晚放俾妳睇............處女熊
好醜怪呀......:smile_03:

不過汲取左今次既經驗,下一隻應該會好好多

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-4 01:56 PM 發表 查看引用來源
咁使唔使我幫手呀:smile_46:
乜你有好多手..............咩:smile_46:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-11-4 03:26 PM 發表 查看引用來源

放呀,我不怕你,你想冇命就做
恐嚇.................

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-4 03:31 PM 發表 查看引用來源

上左吊先啦...........唔上吊我點勾你呀 :smile_03: :smile_03: :smile_03:
到時你勾鬼啦

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-4 03:39 PM 發表 查看引用來源

鬧佢啦蓉兒,邊有人好似佢咁架
感冒等係咁發燒都唔去睇醫生
都好返啦

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-4 03:44 PM 發表 查看引用來源

下次用軟功呃左佢出黎
先搵call fd 圍佢.........睇佢走得去邊嘛,:smile_03:

唔講了............費事俾你爹爹話我教壞妳,嘿
咩功都係咁

引用:
原帖由 boy'slover 於 2008-11-4 04:16 PM 發表 查看引用來源
乜你有好多手..............咩:smile_46:
一只手都掂啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆