上一頁下一頁
發新話題

招募 1101 (禮拜六)東莞 學生 數名

收藏  |  訂閱
208  8.0k

引用:
原帖由 louises 於 2008-10-31 04:41 PM 發表 查看引用來源

我既重點係呢句呀, 你唔好借題發揮
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8425612&page=1&extra=page%3D1#pid178184437

各位洗手..
收工喇..:smile_43:
下星期一見..:smile_15:
節日快樂..

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-10-31 05:56 PM 發表 查看引用來源
各位洗手..
節日快樂..
洗手,收工都呃一分

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-10-31 05:56 PM 發表
各位洗手..
節日快樂..
happy halloween!:smile_15:

我都約咗荔枝角劉若英

支持花兄~~搞團成功:smile_38:

引用:
原帖由 敬請自律1 於 2008-10-31 06:27 PM 發表
每次有CCHING搞CP團都會有花兄用分身出來玩0野~~CP你玩0西0牙:smile_38::smile_38::smile_38:0吾比人去搞C團:smile_34::smile_34::smile_34:

去唔到添...約左QQ妹開處:smile_30:

嘩 !!! 我籌既旗,籌到就參加

引用:
原帖由 敬請自律1 於 2008-10-31 06:27 PM 發表
唔洗支持, 因為已成功

已成團, 人數得四隻魚毛蝦蟹(唔計本老師), 一隻識, 三隻唔識, 抄埋唔夠一碟:smile_39:

總數三皮幾, 賺得嗰一皮鬆D:smile_39:, 開埋自己半支存酒, 埋單前再加多鍋鮑魚菇絲粥俾班苯賊暖暖胃(叫d助理送), 要班苯賊每人搭多三千棚:smile_22:

引用:
原帖由 敬請自律1 於 2008-10-31 06:30 PM 發表

每次有CCHING搞CP團都會有花兄用分身出來玩0野~~CP你玩0西0牙:smile_38::smile_38::smile_38:0吾比人去搞C團:smile_34::smile_34::smile_34:
你真係認錯人啦:smile_38: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆