上一頁下一頁
發新話題

【心意軒】徵朋友仔x2

收藏  |  訂閱
754  5.4k

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-10-28 09:13 PM 發表 查看引用來源

女人就算我自己買野果時都成日唔會記得實際年齡...如果唔係就買唔到野架喇~
我都有兩件褸同套裝買左都未著過:smile_19:就係唔知會唔會凍...先唔敢去買..
我其實一d都5怕凍..冬天都著短袖...但又忍5住手5買:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 乜乜柒柒 於 28/10/2008 09:16 PM 發表
妳地兩個都偏心呀,淨係錫哂7仔:smile_22: :smile_22: :smile_30:
仲好講佢.\_/."我就嬲死佢架喇~
佢仲未捨得死番上黎~
鍚鬼佢咩.\_/."

引用:
原帖由 乜乜柒柒 於 2008-10-28 09:15 PM 發表 查看引用來源
如花:smile_38: :smile_30:
12少...有無掛住我呀???

引用:
原帖由 乜乜柒柒 於 2008-10-28 09:14 PM 發表 查看引用來源
咁妳除左打牌叻仲有邊樣叻架:smile_13:
琴棋書畫

除左淫詩:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 蜜糖糕 於 28/10/2008 09:17 PM 發表

我其實一d都5怕凍..冬天都著短袖...但又忍5住手5買:smile_13: :smile_13:
我又係囉:smile_19:見到令岩身就買左諗住有機會著...不過都係冇著... 其實開番個衣櫃...原來我買左好多衫都未著過:smile_35:

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-10-28 09:17 PM 發表 查看引用來源

佢夠瘦架喇... 仲要佢出血死得喇:smile_19:
如花巧丫~
佢瘦都總有血可以噴既...:smile_30:

引用:
原帖由 乜乜柒柒 於 2008-10-28 09:16 PM 發表 查看引用來源
妳地兩個都偏心呀,淨係錫哂7仔:smile_22: :smile_22: :smile_30:
佢係牛奶小弟弟丫麻:smile_30:

你都5比我地錫:smile_45:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 28/10/2008 09:19 PM 發表

佢瘦都總有血可以噴既...:smile_30:
哈哈~ 咁又係播 糖糖噴下血幫助血液循環..

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-10-28 09:16 PM 發表 查看引用來源

梗係對人地啦...佢地邊會咁醒要求自己高架
咁都要自己有番咁上下先可以對人有要求架麻:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-10-28 09:18 PM 發表 查看引用來源

仲好講佢.\_/."我就嬲死佢架喇~
佢仲未捨得死番上黎~
鍚鬼佢咩.\_/."
妳成日喺我面前提起佢,又激我:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆