上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 3, 加開徵11月去打邊爐

收藏  |  訂閱
736  5.6k

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-27 14:33 發表 查看引用來源

O係邊傢:smile_14: :smile_14: :smile_14: :smile_14: 尼間反而唔知
山頂,富豪級醫院,岩岩大劉係嗰度生女

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-27 02:32 PM 發表 查看引用來源

唔係ma:smile_27: :smile_27: :smile_27: 唔好嚇我呀
我朋友睇住佢老婆生, 佢用四個字黎形容...."驚天動地":smile_35: ...不過我估因人而異既

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-27 14:35 發表 查看引用來源

山頂,富豪級醫院,岩岩大劉係嗰度生女
怪唔知我唔知喇:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-10-27 14:36 發表 查看引用來源

我朋友睇住佢老婆生, 佢用四個字黎形容...."驚天動地":smile_35: ...不過我估因人而異既
支針應該個個都係咁上下...:smile_13: :smile_13: :smile_13: 都係打果個位

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-27 14:37 發表 查看引用來源

怪唔知我唔知喇:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_30:
我睇新聞先知

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-27 02:34 PM 發表 查看引用來源

我都好怕會好痛....問醫生...佢梗係話唔係好痛:smile_13: :smile_13: :smile_13:
o甘一定痛架啦......我最記得有兩個姑娘 kum 住我, 因為始終打尾龍骨,睇唔到,佢怕我反應大, 打錯位:smile_30:

有要人屈起隻腳.....哎.....打完就用d野hi下開下個位, 問我有冇知覺, 我都覺得有少少架....跟住再問我, 而家呢...

我話, 我都覺得有wor....e生跟住話:::::唔駛驚喇...開左喇:smile_14: :smile_14: :smile_14: 話都冇o甘快:smile_45:

再入一入....:smile_44:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-27 14:39 發表 查看引用來源

o甘一定痛架啦......我最記得有兩個姑娘 kum 住我, 因為始終打尾龍骨,睇唔到,佢怕我反應大, 打錯位:smile_30:

有要人屈起隻腳.....哎.....打完就用d野hi下開下個位, 問我有冇知覺, 我都覺得有少少架....跟住 ...
咁係咪會聽到D架餐聲傢:smile_27: :smile_27: :smile_27: ..會唔會用塊布姐住半身...等你見唔到醫生個樣

引用:
原帖由 wjackal 於 2008-10-27 14:41 發表 查看引用來源
入黎上堂丫:smile_38: :smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 wjackal 於 2008-10-27 14:41 發表 查看引用來源
唔好咁快走:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆