上一頁下一頁
發新話題

沒有男友同行的德國浪漫之路變成淫亂之旅(最後兩日在22頁#322)

收藏  |  訂閱
352  90.1k

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-10-29 10:46 PM 發表

雖然我事後都覺得唔係咁好,但我到e+都唔覺得後悔,我覺得趁未結婚玩吓無妨,結咗婚或者拍拖到就要結緍就唔好啦
唔係未結婚就可以亂甘黎架...
明唔明點解d有錢佬甘中意乖乖女啊
點解d雞無咩人想要,
點解d殺人犯無咩人想請?
有d野做左, 個心就會變架啦,
經過今次, 自己對性, 忠貞, 道德既睇法一定有改變啦?

算啦~你唔做都做左啦~

其實想問下你
如果你第時生女
你接受到個女俾人甘搞嗎

又買玩具同你玩
又係甘遊說你俾插屎眼
文中你都有提過唔係甘想俾人插屎眼啦?係咪?
被插屎眼又唔會有爽到有高潮,甚至可以話無性興奮
係佢地係甘遊說你先俾姐
從以上黎睇,
樓主唔好介意...
同樣以男人角度, 可以肯定班德國仔其實當你性玩具
禮貌對待你係怕失去你地無得玩架ja
或者你一早就清楚呢d野, 一d都唔當係一回事啦:smile_13:

如果我係你第時既男友/老公
我唔想同一個被人甘樣搞過既女仔, 起埋一齊...
佢係一個曾經不受尊重,被人當作性玩具既女人, 如今我(你將來既男人)就當係寶~

相信你甘多位男友都無試過你後庭啦?
你覺得對班德國仔, 3唔識7, 破你後面, 會唔會太便宜陌生人呀

http://www30.188channel.com/view ... page%3D1&page=1
你第時男友可能會係甘
其實佢真係有自由唔接受你太過份既過去架

唉~~~
唔知就是最大的啦...
雖然我都好睇唔過眼!
但,她都沒想過有一日,她的BF都是這樣時~~哈哈,真是唔知點講好啦!!!
到時,唔好上來投訴啦!!
這個故事,我想一想,會唔會是你個BF知道了才同你分的呢~~
最重要的是,千萬不要日日想什麼青春時什麼東西沒做了要之後才後悔這些事!
你是一個成年人,要為自己做過的事負責~
之後的事,請你好好三思而後行!!

最重要的是,千萬不要日日想什麼青春時什麼東西沒做了要之後才後悔這些事!
你是一個成年人,要為自己做過的事負責~

好認同你

樓主呢次德國之旅high到震啦:smile_40:

引用:
原帖由 Illidan 於 2008-10-28 06:20 PM 發表 查看引用來源
你係cheap就cheap啦
歷史經歷永遠都刷唔走既

無人識你就淫到咩甘
你話對得起每個bf, 弄今次唔係有bf既時候做德國雞嗎
無人識你既時候先係真正既自己呀
你真我就表現係做了德國人一個月雞既時光裡面

不如你 ...
真係搞笑
大把男人出去滾女,上埋人老婆你唔嘈
o係度鬧樓主
要說教唔該去親子版
呢度係引版,係講sex experience

引用:
原帖由 ming9493 於 2008-10-29 15:23 發表 查看引用來源
樓主只是想和大家分享一下自己的經驗,大家又何別咁激,
道德標準每個人都會唔一樣,我就覺得樓主仲未結婚,做過的事除咗自己之外,唔洗向其他人負責
這就是 "性" 的關鍵
只是長久以來, 普遍存在著一種以道德規模的意識, 去批評別人的性事
不論夫妻好, 情侶好, 個人好, 都會指指點點
就是認為所做的不合道德標準, 得將那人 "拉回正軌"

向那些批評樓主的講
她跟你們三九唔識七, 佢做乜關你地乜野事
她所做的與你何干? 影響到你些甚麼?
你認為她淫亂, 跟你有何關係?
你唔去淫亂, 她也要守身如玉嗎?
她跟那些三九唔識七的鬼佬搞野, 以道德作批評干嗎? 她不符合你們心中的 "客觀道德標準", 影響到你要 "冰清玉潔" 嗎?

在這兒 "蒲" 咁耐, 到今日我都係唔明白
干嗎老是有 "道德佬" 走出黎說三道四
更不明白是 "明X社" 的人總是要 "隱姓埋名" 的幹其 "道德大清洗", 要是你們認為做這些事是合理的, 干嗎不打正旗號, 光明正大的做你們認為該做的事

引用:
原帖由 gina891105 於 2008-10-29 22:46 發表 查看引用來源

雖然我事後都覺得唔係咁好,但我到e+都唔覺得後悔,我覺得趁未結婚玩吓無妨,結咗婚或者拍拖到就要結緍就唔好啦
你做了很多人想而不敢做的事, 這也就是你的勇氣
不要再想那麼多了, 也用不著後悔
享受過, 就是一個人生回憶, 留在心中回味吧

PS 你同BF 分手, 箇中原因也就只有你們兩個知道 ; 外人認為跟你這次去玩有關? 有得佢地lor, 只不過係普遍人的理解而已, 佢地知道你們發生乜事嗎??

引用:
原帖由 Illidan 於 2008-10-30 00:09 發表 查看引用來源

唔係未結婚就可以亂甘黎架...
明唔明點解d有錢佬甘中意乖乖女啊
點解d雞無咩人想要,
點解d殺人犯無咩人想請?
有d野做左, 個心就會變架啦,
經過今次, 自己對性, 忠貞, 道德既睇法一定有改變啦?

算啦~ ...

同樣以男人角度, 可以肯定班德國仔其實當你性玩具
正如早前有個POST 話見到有男仔全裸去後樓梯掉垃圾, 話下次見到就打佢 & 報警
好多人回POST (包括在下) 話 : 如果見到係女, 相信你唔會諗住報警之餘, 仲會話睇下有無機會食左佢

請不要 "性別歧視":smile_45:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-24 10:15 PM 發表
好老實,當故仔咁睇當然好精彩,
但身為女仔,點大食都唔好比人係咁攪,
你個fd又係,自己衰就好啦~又拖埋你落水,
你而家玩下梗係爽啦~一陣驗出有咩病你就唔方唔爽啦~

其實同d 39唔識70既人玩sex遊戲最危險,分分鐘賴 ...
樓主WECOME TO AIDS WOULD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆