上一頁下一頁
發新話題

★★★★★930(再修改為1011)因天氣惡劣 鏡頭前無色情【以酒會友】請參考193#

收藏  |  訂閱
261  8.9k

Hi all
明天有團?我一天內不能回覆43分。可否告知等候時間和地點?
tks

引用:
原帖由 Moussa 於 2008-9-29 11:33 AM 發表 查看引用來源
Hi all
tks
截止報名時間:9月29日13:30
唔係一天:smile_38:仲有兩個鐘呀:smile_38:

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-27 02:00 PM 發表 查看引用來源
截止報名時間:9月29日13:30
日期:因天氣惡劣更改10月11日(星期六)
      原定9月30日(星期二)

時閒:(
修改為)16:00至21:00

(法定時間)可延遲

謝謝:已報名師兄大大

師兄們並提供天氣情況,並見議Noon K,
      玩得開心,食得放心,引致不便,見諒
      當天並補祝有團友牛一:smile_15:

引用:
原帖由 Moussa 於 2008-9-29 11:33 AM 發表 查看引用來源
Hi all
tks
謝謝你的回覆:smile_15: 明天跟團去邊?多D上嚟Discuss,2007年註冊,快D累積50分:smile_15:

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-29 12:19 PM 發表 查看引用來源

日期:因天氣惡劣更改10月4日(星期六)

時閒:(修改為)16:00至21:00
          (法定時間)可延遲

玩 ...當天並有師兄牛一
邊撚柒個

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-29 12:26 PM 發表 查看引用來源
邊撚柒個   
濟癲兄,:smile_13: 抱歉,保密

引用:
原帖由 狂.八神 於 2008-9-27 06:03 AM 發表 查看引用來源
我又想去:smile_38:  
多謝支持,請版面報名

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-29 12:19 PM 發表 查看引用來源

(法定時間)可延遲

玩 ...
咁聽日係咪冇左啦:smile_45:

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-29 12:28 PM 發表 查看引用來源

濟癲兄,:smile_13: 抱歉,保密
驚俾人落降呀:smile_45:

引用:

(法定時間)可延遲

玩 ...
點解改期呀:smile_38:10月4日我去唔到喎:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆