上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 2 (updated on 12/9 & 加相 p.51)

收藏  |  訂閱
860  96.3k

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 01:39 發表 查看引用來源
今日已經 update 咗啦!為方便大家了解小妹今日的床上衣著,呢張送的:

睇完您今日的日記和呢張相
真係立即起機和心跳加速呀
被您完美的身材吸引住了.......

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 01:39 AM 發表 查看引用來源
今日已經 update 咗啦!為方便大家了解小妹今日的床上衣著,呢張送的:

又一張引死人既相, :smile_40:

就到啦!呀…呀…呀…呀…突然:「選情告急,我係...請來投我一票。」

笑死!你可以向個XX侯選人要求索償。

唔好淨係睇相,都睇下人地寫咩!可能係好多女人的心聲來的。

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 01:51 發表 查看引用來源
睇你寫野,
真係學到野........:smile_38:

其實整個下身由恥骨開始都係敏感區

多謝指導

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 01:51 AM 發表
你身材咁正...
難免會focus左係張相到ge....

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 01:51 AM 發表 查看引用來源
fion有啲忟忟地喎

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-6 03:35 PM 發表 查看引用來源
我叫得好大聲,就到啦!呀突然:「選情告急,我係...請來投我一票。」
又真係幾慘, 攪到冇晒 mood~~

I am sure that you were not alone today.  我地仲要24 小時貼住張"立"住"立"住的野嚮下身.  That's not sure - 7/11, my god.  

Your diary is interesting.  I have read them all and try to spot any typos as well.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆