上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.2k

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-10-18 05:49 PM 發表 查看引用來源
我約左星期一晚去拆線~~~
我呢個醫生好好,人又好,手勢又好。佢見我驚驚青青...仲留個手提比我..叫我有事就call佢

因為佢話我JJ冇咩腫,所以可以星期一

其間,我去左四五次覆診...佢都冇收我$$$
...
支持:smile_38: 差一步就完成架喇,
唔洗驚,依度d巴打會支持你

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-10-18 05:49 PM 發表 查看引用來源
我呢個醫生好好,人又好,手勢又好。佢見我驚驚青青...仲留個手提比我..叫我有事就call佢

...
你係邊到割????你幾大????你點同你屋企人講????因為我唔知點同屋企人講...:smile_39:
希望你快d好返la!!!

乜要拆線架咩?...咁大穫...係咪好短果d好似魚絲果d...
我過一排自己甩晒...
我之前做冇拆架bor-.-會唔會有問題?

引用:

...
支持巴打, 仲差臨門一腳咋, 見到細佬有出頭既一日, 之前既擔心同辛苦都係值得既!!
不過我上次覆診時問醫生(30/9做)傷口使唔使拆線, 醫生答話唔使, 會慢慢自己溶, 不過就可能要耐少少, anyway 星期一順順利利!!

拆線好鬼痛架~~~
不過死就死啦~~~

原來您地唔洗拆線...

多謝各位兄弟支持

明晚拆完線再講~~~~

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-10-19 03:30 PM 發表 查看引用來源
拆線好鬼痛架~~~
不過死就死啦~~~

原來您地唔洗拆線...

多謝各位兄弟支持

明晚拆完線再講~~~~
想請問你係邊個醫生到割喔??

昨晚已經拆左線,一切安好
醫生手勢好好...唔多痛...
佢好細心去攪...
佢叫我星期三再去覆診,佢話可能都會有少少血水...

太好了~~~多謝支持

我未割包皮:smile_39: d J毛好長..成日d J毛痴左係個龜頭度..跟住d皮一上..搞到d毛勁痛:smile_42:

請問做左手術既朋友可否pm介紹醫生資料比我, 因為我有需要做, 唔該各位!!

我都成24歲......包皮好長......扯完都仲見到d皮包住個頭.....
射o個陣似流出黎多過射.....又驚自己洗得唔乾淨第時會出事.... 好想割左佢...
但係愈睇就愈驚..... 好似講到好痛咁 :smile_42:  點算.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆