上一頁下一頁
發新話題

29/8星期5晚[北蒲生日]K Party (新人報名請直接PM~婷婷~!!)+出值名單#2

收藏  |  訂閱
1.3k  36.0k

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-15 09:27 AM 發表

:smile_30: 甘快有目標.....叻仔
个个衰仔。。。系斗打我家姐注意啊。。。。:smile_34:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-15 02:26 PM 發表

个个衰仔。。。系斗打我家姐注意啊。。。。:smile_34:
咁你靚D定你家姐靚D先~~~:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 mark419lee 於 2008-8-15 02:19 PM 發表
婷婷你好..我係新手..PM唔到你..今日有意想報名..
請覆唔該晒
O甘啊。。。你又留唔到电话卑我。。
我问哈人先啊。。。
唔好意思。。。

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-15 02:18 PM 發表
靚女做乜唔覆人pm呀~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
我一向都2点几先起身既啦...
系咯..问哈你啊
如果PM唔到我.应该点联系啊...?:smile_41:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-15 02:54 PM 發表

我一向都2点几先起身既啦...
系咯..问哈你啊
如果PM唔到我.应该点联系啊...?:smile_41:
冇計~~叫佢係版面留電話~~妳抄低後佢立刻delete囉~~~:smile_42:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-15 11:17 AM 發表

下午啦...:smile_38:
唔好意思啊...
我一向起身迟点...
所以衣家先复到你...

引用:
原帖由 mark419lee 於 2008-8-15 02:19 PM 發表
請覆唔該晒
你睇哈#195
之后留电话上去...
我会同你联系啦....
呵呵...

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-15 02:58 PM 發表
冇計~~叫佢係版面留電話~~妳抄低後佢立刻delete囉~~~:smile_42:  
多者晒....大将军...:smile_40:
系咯..点样DELETE啊?:smile_41:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-15 03:09 PM 發表

多者晒....大将军...:smile_40:
系咯..点样DELETE啊?:smile_41:
唔係妳delete~~係佢自己delete個reply~~知冇~~~

引用:
請覆唔該晒
或者你可以留你个QQ卑我都可以啊....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆