上一頁下一頁
發新話題

再遇前女友,佢以為人妻嘞.... update on 15/9, A有左。

收藏  |  訂閱
464  301.8k

i love c9:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-18 11:46 PM 發表

澳門偷情記(二)

我攬到A實一實,無因為射咗而「炆」返條嘢出嚟,重將細路有甘入塞到甘入,享受佢肉洞嘅餘温。

「你責住我好重呀…」A知我搞掂咗,佢想推開我。

...
今日三點零鐘收到A電話,佢話因為聽日就去日本想今晚去買啲嘢,問我得唔得閒陪佢。我問點解妳唔揾妳老公陪嘅?佢答一來聽日要飛所以佢老公要做埋啲手尾。二來就係想見下我。

我諗都唔駛諗就應承,我哋約好咗响附海港城等。我諗今晚可能會有下文,一於扑到佢腳軟同餵到佢飽一飽先俾佢上機。

要閃,返嚟report。

佢想臨旅行前同您執返幾劑啊.....:smile_47:

玩盡佢為止,玩埋佢後庭仲正

:smile_38: :smile_38: 人地兩公婆去日本好正常啊!!繼續支持寫落去!!!

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-19 01:56 AM 發表

ching好嘢!小弟拜服!

响佢屋企同佢張床,望住佢哋幅結婚相,等佢好似俾佢老公望住嚟俾我屌,重要中出,大埋肚,要佢老公幫我養埋便宜仔!嘿嘿,等我諗下計先。

射落佢結婚介指 ...
搞人老婆已經冇品啦, 仲要想人幫你養埋便宜仔, 你都算人渣啦

你做人點墮落都係你自己既事, 但係禍延下一代就說不過去......

可有諗過有朝一日會出現你既仔女結婚既悲劇:smile_22:

如果我係A嘅老公,就真係....:smile_39:

睇黎有排玩.............

waiting for oyour report

人妻 !!!!!!!!!!!!:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-19 18:30 發表

今日三點零鐘收到A電話,佢話因為聽日就去日本想今晚去買啲嘢,問我得唔得閒陪佢。我問點解妳唔揾妳老公陪嘅?佢答一來聽日要飛所以佢老公要做埋啲手尾。二來就係想見下我。

...
師兄, 人妻似乎好 LUN 你 BOR, 你就好喇有排食, 都係那句, 食完出 REPROT 呀 YEAH

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆