上一頁下一頁
發新話題

濃西飯堂客串沙灣仁K遊記包包(有相,加強版22張相,未成年人士止步)

收藏  |  訂閱
898  77.6k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 03:48 PM 發表

咁joint佢地團都要尊重下其他人架麻:smile_44:
應該係要尊重下個團,唔好將D偷跳分子例出來咪OK囉

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 03:50 PM 發表

又白~又pink~又夠高:smile_04:性格就因人而異啦:smile_39:身材大部份都好正架
你講緊邊隻年紀囡先...有無28熟女係又白~又pink,我鐘意:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 03:39 PM 發表

就係出出埋埋啲深圳快仔正骨帖冇咩好出所以咪唔出囉:smile_39:
都得啊,我尋晚先fly完,但無咩特別,只係一個字......................

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 03:46 PM 發表

最正都係吉林妹:smile_44:
我認為最正係維族妹:smile_13:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 15:51 發表
應該係要尊重下個團,唔好將D偷跳分子例出來咪OK囉
你咁講就得啦:smile_39:成班都係:smile_30:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 15:53 發表
你講緊邊隻年紀囡先...有無28熟女係又白~又pink,我鐘意:smile_47: :smile_47:  
嘩~試過喺沈陽坐過一個廿五歲吉林妹~真係以為佢未過二十架:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 15:56 發表
都得啊,我尋晚先fly完,但無咩特別,只係一個字......................平
但係我走唔遠呢:smile_39:喺深圳大把師兄出包膠冇咩特別唔出啦:smile_45:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 03:48 PM 發表

咁joint佢地團都要尊重下其他人架麻:smile_44:
唔好甘講喎,係你唔想出報告姐,等我一陣出返個1_9_7_6組團帖先

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 15:57 發表
但係北少少啲維族妹都係鬼鬼地,都比較易肥咁嘅:smile_13:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 03:57 PM 發表

異妹仲正:smile_47: 我都LIKE星竹妹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆