上一頁下一頁
發新話題

*~❤~*~徵人出來睇戲/唱K(2)~*~❤~*~{留意p.1通告}&入黎傾下計啦

收藏  |  訂閱
697  6.4k

引用:
原帖由 chan_B 於 2008-7-2 03:01 AM 發表

我以為你同我唱過K天.....:smile_40: :smile_40: :smile_40:

明天我唔得啦...要返工呀....:smile_42: :smile_42:
:smile_27:  唔係卦, 點會以為架 :smile_27:  我地好似連傾計都未傾過喎 :smile_14:  :smile_41: :smile_30:

唔緊要啦, 我都知好多人要返工, 係我呢 d 師奶仔先咁無聊啫 :smile_30:  :smile_30:
有機會先一齊唱返次啦 :smile_40:  

引用:
原帖由 傑少kit 於 2008-7-2 03:06 AM 發表
我去呀:smile_44:
你係咪同我講呀 :smile_41:
我問你去唔去又答我 :smile_39:
e+你又唔係引用我出的 post  :smile_27:  我都唔知你是否回應我的問題 :smile_42: :smile_27:
激死 :smile_22:   :smile_22:  :smile_22:

最新活動通告  

日期 : 7月16日 (星期三)
時間 : 大約 12:30 pm
地點 : 旺角, lunch k
最後報名時間 : 15/7 (星期二) 23:59

有興趣的請 PM 我留聯絡電話
不要留 MSN / EMAIL

最新活動通告  

推一推 :smile_30:  ready to go :smile_43:  :smile_43:

我去睇戲 & 唱 k 喇 :smile_38:  :smile_30:
今晚再見啦..........:smile_38:      

:smile_43: :smile_43: :smile_43:

玩到而家都未番呀????:smile_41:

引用:
原帖由 豬8戒 於 2008-7-2 05:28 PM 發表
玩到而家都未番呀????:smile_41:
返左喇 :smile_30:  :smile_30:

喂 :smile_38:  16 號預埋你架喇 :smile_38: :smile_40:

引用:
原帖由 超級肥胖~胖媽咪 於 2008-7-2 08:54 AM 發表
最新活動通告  

:smile_30:  :smile_30:  :smile_30:

踢返上去 :smile_30:  :smile_30:  :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆