上一頁下一頁
發新話題

龍濤閣

收藏  |  訂閱
282  83.4k

引用:
原帖由 jolou 於 2008-8-7 20:08 發表

唔知師兄夜埸有乜好既no,可以介紹下嘛...:smile_42:
以往多數收工時間去, 普遍都質素可以的

blacklist 就有一個 --> 32
reason: 態度差, 懶散無力, 起機時求9其床尾機, 叫佢除bra 話唔俾, 摸胸出手擋.........

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-8-7 09:59 PM 發表

以往多數收工時間去, 普遍都質素可以的

blacklist 就有一個 --> 32
reason: 態度差, 懶散無力, 起機時求9其床尾機, 叫佢除bra 話唔俾, 摸胸出手擋.........
揸波呢d基本嘢都唔得,好差wor...:smile_39:
咁摸佢妹妹更加冇可能啦,你有冇同經理投訴呀...:smile_38:

引用:
原帖由 longlong 於 2008-8-1 01:52 發表
5號,幾放,但係按摩一般,成日睇部電話時間。
98,波大但係墮墮地,手勢都OK。
以上正常時間收費$550樓下,下午3點前五舊有找。
我試過全部骨女都可以起兩鑊,其中一次有吹:smile_30:
師兄啊師兄 ,, 98係唔係早間呀

尋曰試咗 ( &廿到尾及手波,力度一般

試左21 中女 小肥

手骨一般 不過無欺場 態度都好好

99陀地 都係中女 身形幾靚

頭尾兩part都算ok  不過拎毛巾同洗手去左好耐:smile_22:

出房睇好似比房內黑麻麻睇落更靚女 唔知有無眼花(本人有近視:smile_30: )

thank for your report

引用:
原帖由 jolou 於 2008-8-8 21:43 發表

揸波呢d基本嘢都唔得,好差wor...:smile_39:
咁摸佢妹妹更加冇可能啦,你有冇同經理投訴呀...:smile_38:
最 辣著我係手骨差之餘, 叫佢除衫揸波時, 佢話唔除得, 最多解bra
我話其他女都除喎, 條女仲要串我
其他女除你咪搵其他lor, 我唔除架

投訴與否都無所謂啦, 不過都同經理講過下, 佢都say sorry
但覺得最重要就係 "响朵" 俾其他 bro. 知, 唔好中招

thank

ok wor ~:smile_40: 多謝分享

路人甲,行過攞一分。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆