上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.6k

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-6-3 06:49 PM 發表
尋人:師傅從啊天家離開後,失蹤至今:smile_13:
唔係掛....

有冇搵下佢D朋友????

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-6-3 11:52 PM 發表

點解要買籃球既??
師兄係唔係知今次party多淫蟲,怕我地無波揸,比揸著籃球先呀:smile_30:

http://rap4ever.net/
上面條link都幾多hithotsong download

甘又三年...都沒正式同天哥玩過.....呢期有機會一齊玩啦:smile_30:

引用:
原帖由 joechow169 於 2008-6-4 11:06 AM 發表
甘又三年...都沒正式同天哥玩過.....呢期有機會一齊玩啦:smile_30:
好呀....歡迎!

引用:
原帖由 kmh 於 2008-6-4 12:08 AM 發表

師兄係唔係知今次party多淫蟲,怕我地無波揸,比揸著籃球先呀:smile_30:
使唔使咁大個呀??
:smile_27:

支持 三周年紀念晚會

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-6-3 11:58 PM 發表

我都0係度搵緊...到時我一定勁跳HIP POP..同你依個"新地呀RAIN"..片過
我邊夠天哥你片呀,過埋今個五我就三張嘢:smile_39: 兩首歌我已經ko:smile_27:

引用:
原帖由 kmh 於 2008-6-4 03:57 PM 發表

我邊夠天哥你片呀,過埋今個五我就三張嘢:smile_39: 兩首歌我已經ko:smile_27:
最緊要既係,你唔好咁早走喇..你地次次都3,4點就閃左....太早喇...想同你玩耐d都唔得

我一般大party都係忙到3點幾...3點前基本上都唔得閒玩...但到我得閒時..你又早走..:smile_39:

PS.我當然記得你就黎生日啦...你生日D相仲0係我部手機度...你想幾時搞..同我夾下啦

引用:
原帖由 andrew0009 於 2008-6-4 03:53 PM 發表
支持 三周年紀念晚會
支持大長老出席~~~~:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆