上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 08:25 AM 發表

係草地裸睡,無論望星星,晒太陽都好
試過一次後我諗冇邊個唔會迷上
如果個個好似你咁交流到經驗就好啦,有d地方即使行得多都唔知有好去處,何況山頭咁大呢,唔寫detail地方我諗冇問題既
當睇到有人不停問 ...
只可慨嘆香港太少草地喇。

以前響外國讀書,周圍都係草地,好多鬼仔響u度唔著鞋啦,反轉扮死不知幾過癮,又去過天體海灘上面裝人地(當時太細個又自卑)。而家冇d咁既機會喇。Indecent Exposure差人會拉嘛。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-5-3 08:35 AM 發表

希望快啲出太陽可以出擊.

落完雨後先最多蚊

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 08:42 AM 發表

落完雨後先最多蚊
乾地後我要去做運動呀!

引用:
原帖由 r.bangladesh 於 2008-5-3 08:35 AM 發表

只可慨嘆香港太少草地喇。

以前響外國讀書,周圍都係草地,好多鬼仔響u度唔著鞋啦,反轉扮死不知幾過癮,又去過天體海灘上面裝人地(當時太細個又自卑)。而家冇d咁既機會喇。Indecent Exposure差人會拉嘛。
yup ar
寧比人知,莫比人見
係大亭廣眾,公眾地方露出真係唔敢,比人投訴隨時比人拉

市區露出既故仔我都睇過,係唔知點解佢地覺得好刺激
我就唔係覺得咁好玩啦,只係怕比人見到覺得刺激之嘛

回覆 #192 EdenAngela 的帖子

妳幅相都好豐滿:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 jz636281 於 2008-5-3 08:49 AM 發表
妳幅相都好豐滿:smile_13: :smile_13: :smile_13:
幅相豐滿唔係咁岩主題喎

不如你都講講經歷和體驗啦

回覆 #196 EdenAngela 的帖子

經歷遲吓先...我好喜歡你張相.好有藝術feel.

引用:
原帖由 jz636281 於 2008-5-3 09:00 AM 發表
經歷遲吓先...我好喜歡你張相.好有藝術feel.
唔露點,唔露樣, cut剩呢part成個維納斯咁咪有藝術feel law
等你寫經歷和體驗

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 09:04 AM 發表

唔露點,唔露樣, cut剩呢part成個維納斯咁咪有藝術feel law
等你寫經歷和體驗
乜維納斯有咁大咁廷架!

:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-5-3 09:11 AM 發表

乜維納斯有咁大咁廷架!

:smile_41: :smile_41: :smile_41:
形容黎啫, 歐洲d石膏像係咁整

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆