上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.4k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-8 08:09 發表 查看引用來源

師兄果然係老手,我個紅顏的確係一個好好嘅傾聽者,所以我有咩心事都會同佢傾而且喺性方面就好滿足到我
家姐就完全唔係,的確令我感覺到好煩所以只能夠當係一個炮友🤣🤣 ...
老實講咁多女排隊等你屌,幾時輪到佢,我估師兄最enjoy係睇住佢口裡說不身體卻很誠實嗰種反差,玩落去你家姐會變做你同班frd隻奴

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-6-8 15:48 發表 查看引用來源
我估佢應該係師兄想點佢都肯制
呢樣嘢我唔敢亂講,不過由佢認識我第一日佢真係好冧我,而且一直想溝我呢個就確實係真事,佢最初真係諗住做我女朋友,之後先發覺係完全冇可能

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-8 15:55 發表 查看引用來源
3p只係開始,我估佢可以4p,3碌九三個窿完全吞食晒,仲全部射晒入去,或者3碌一齊顏射,成面都係精,仲要用手指了完擺入口啜😆
嘩大哥av咩?🤣🤣不過佢生日嗰日已經玩到一個射喺佢個口,一個射入佢個閪,佢都算夠曬淫賤🤣

引用:
原帖由 不毛之地 於 2024-6-9 00:41 發表 查看引用來源

老實講咁多女排隊等你屌,幾時輪到佢,我估師兄最enjoy係睇住佢口裡說不身體卻很誠實嗰種反差,玩落去你家姐會變做你同班frd隻奴
師兄唔好笑我啦邊有咁多女屌呀?sp同紅顏我識咗好多年,有持續嘅性關係都幾年,係小弟好彩久唔久有啲散餐食下
師兄講得冇錯,家姐個姣閪就係口中說不,身體最誠實🤣最初佢攬住我個friend仲扮到好尷尬懶係怕醜,但係畀我個friend咀緊嘅時候,佢已經用手撩緊我friend乳頭(佢平時同我喺酒吧飲緊酒都會咁做想挑逗我扑嘢)佢嗰種淫態已經盡出,而且一開始畀兩個男人摸,佢下面已經濕度爆🤭🤭

引用:
原帖由 ng320laser 於 2024-6-8 16:01 發表 查看引用來源
我等緊師兄講埋下半場🤤🤤🤤
講埋家姐點畀我哋兩個屌先
家姐個閪
跟住我瞓咗喺張床家姐跪上嚟幫我吹,William喺佢後面插兩隻手指入去佢個閪撩,家姐忍唔住喺度嗌細佬你支嘢真係好勁快啲畀我屌死我🤣william話家姐你啲淫水真係好多,家姐話畀你兩個男人咁搞唔出水都唔係女人啦🤣
待續.......出多張家姐喺深圳影嘅旗袍相,佢send畀我睇問我係咪好靚佢好好身材🤣🤭笑到我扑街,佢當我未見過女人🤭🤣如果佢見到我老婆著旗袍佢即刻收得皮🤣🤣

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-9 12:02 發表 查看引用來源

家姐個閪
跟住我瞓咗喺張床家姐跪上嚟幫我吹,William喺佢後面插兩隻手指入去佢個閪撩,家姐忍唔住喺度嗌細佬你支嘢真係好勁快啲畀我屌死我🤣william話家姐你啲淫水真係好多,家姐話畀你兩個 ...
算幾好啦,同呀嫂當然冇得比,尤其係身材方面突出吾到,不過著住來屌都可以一試😆😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-9 12:02 發表 查看引用來源

家姐個閪
跟住我瞓咗喺張床家姐跪上嚟幫我吹,William喺佢後面插兩隻手指入去佢個閪撩,家姐忍唔住喺度嗌細佬你支嘢真係好勁快啲畀我屌死我🤣william話家姐你啲淫水真係好多,家姐話畀你兩個 ...
你真係好鬼衰,成日笑佢,寫快啲啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-6-9 14:26 發表 查看引用來源
你真係好鬼衰,成日笑佢,寫快啲啦
我唔係笑佢喎,我覺得佢啲衣著好娘好師奶🤭🤭但係其實淫到唔屌唔得🤣
你睇佢著旗袍嗰張,真係扮曬住家少婦又帶少少怕醜🤣身材普通啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-9 19:22 發表 查看引用來源

我唔係笑佢喎,我覺得佢啲衣著好娘好師奶🤭🤭但係其實淫到唔屌唔得🤣
你睇佢著旗袍嗰張,真係扮曬住家少婦又帶少少怕醜🤣身材普通啦
呀家姐都唔細, 扮20,30 呢勾人先怕怕.
40,50淫底扮良家, 唔係遇到ching 咁高質,
似我呢類普通狗公, 幾吓已經比呀家姐食咗囉

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-9 20:34 發表 查看引用來源

呀家姐都唔細, 扮20,30 呢勾人先怕怕.
40,50淫底扮良家, 唔係遇到ching 咁高質,
似我呢類普通狗公, 幾吓已經比呀家姐食咗囉
佢54歲怕老扮後生,落重本都係想揾條好佬,可惜眼角高成日以為自己好掂冇人屌又閪痕攪到自己十五十六,家姐一向都淫底前夫又唔識屌佢,可能偷食過幾次(佢話冇)離婚後同佢前夫個friend屌過又唔岩玩,遇到我岩玩但係我又冷漠,唯有痕既時候玩住假鳩先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆