上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
213  17.7k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-22 10:51 發表 查看引用來源
你見過moon??點解又變p 小姐??
我邊有資格見到moon既真人丫😅😅,打錯姐,應該係m小姐😏

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-6-22 11:47 發表 查看引用來源
我邊有資格見到moon既真人丫😅😅,打錯姐,應該係m小姐😏
講嘢咩...你啲咁嘅emoji... 難以有人信

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-22 11:41 發表 查看引用來源
咁你個名應該改為「問題少女」🤣🤣
師兄...你唔知咁多...我而家越諗越多疑問呀....

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-22 11:52 發表 查看引用來源
師兄...你唔知咁多...我而家越諗越多疑問呀....
講嚟聽下,睇下解唔解答到你d疑問。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-22 11:50 發表 查看引用來源
講嘢咩...你啲咁嘅emoji... 難以有人信
咁你問,我就答,我控制唔到你信唔信喎🤦🏻‍♂️

回覆 186# Lok0923 的帖子

呢個圈好細咋嘛 要撞到實撞到㗎 話唔定我哋識架呢? Btw, P小姐都係化名... 如果唔想撞到我然後揀啲垃圾嚟食,咁樣就唔會撞到我囉!

引用:
原帖由 moon4321 於 2020-6-22 13:16 發表 查看引用來源
呢個圈好細咋嘛 要撞到實撞到㗎 話唔定我哋識架呢? Btw, P小姐都係化名... 如果唔想撞到我然後揀啲垃圾嚟食,咁樣就唔會撞到我囉!
呢啲係緣份既問題啦,隨緣😊

引用:
原帖由 moon4321 於 2020-6-22 13:16 發表 查看引用來源
以前引版的P小姐是有好多分身,師姐可能是其中之一……

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-6-22 14:58 發表 查看引用來源

以前引版的P小姐是有好多分身,師姐可能是其中之一……
唉....入group 都唔係好事...好能鬼~
學男神話齋.....我都係遇人不淑....

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-22 15:08 發表 查看引用來源

唉....入group 都唔係好事...好能鬼~
學男神話齋.....我都係遇人不淑....
今次變咗「失身少女」🤔🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆