上一頁下一頁
發新話題

bf搞到我潮吹..好high!

收藏  |  訂閱
485  45.6k

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-22 03:09 AM 發表

八點幾果陣冇人巡...also果個看更好鬼lazy...
甘你有無試過比其他人發現過r:smile_13:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-22 03:09 AM 發表

八點幾果陣冇人巡...also果個看更好鬼lazy...
下..........乜唔係半夜先安全d既咩,咁早你唔驚有人架 :smile_14:

引用:
原帖由 基斯托迪 於 2008-3-22 03:11 AM 發表

甘你有無試過比其他人發現過r:smile_13:
有...不過好耐之前同ex做過一次..
o係deep water bay beach 後面果d大石搞過一次...
doggie緊果陣...有個救生員行過..我即刻圍返住條裙..跟住身貼身攬住佢kiss...之後個safe guard就走左

引用:
原帖由 流星藍 於 2008-3-22 03:12 AM 發表

下..........乜唔係半夜先安全d既咩,咁早你唔驚有人架 :smile_14:
個看更好鬼lazy架...佢好中2聽radio...我毎日都見到佢由10點幾先開始巡...i am sure!
不過cannot avoid有人去垃圾房throw rubbish..so needa be caution..

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-22 03:16 AM 發表

個看更好鬼lazy架...佢好中2聽radio...我毎日都見到佢由10點幾先開始巡...i am sure!
不過cannot avoid有人去垃圾房throw rubbish..so needa be caution..
oh........你同你男友都好勇呢 :smile_40:
如果大家可以交個朋友,等我聽下你d經驗就好喇 :smile_13:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-22 03:15 AM 發表

有...不過好耐之前同ex做過一次..
o係deep water bay beach 後面果d大石搞過一次...
doggie緊果陣...有個救生員行過..我即刻圍返住條裙..跟住身貼身攬住佢kiss...之後個safe guard就走左
甘你ex果陣有無驚到何b仔都軟埋r:smile_14:

以前我都同你差唔多ge經歷.....果陣時係公園個女仔幫我含緊...無lala樓上有個c奶好大聲講....攪野番屋企攪r....攪到我無曬mood:smile_44:

你有個咁好o既男朋友....真你令人羨慕....
如果我都有一個你咁o既男朋友..我一定好愛佢...
因為佢好照顧埋你o既感受...都希望你享受ML o既樂趣...
好可惜我無咁o既福份啦....
你真係要好好對佢呀...

不過我覺得2個鍾唔夠..
下次叫你男朋友比3個鐘就差不多...
可以休息下麻...ml完大家攬住一齊訓返陣..
好sweet 架...
唔好話我教你wor...:smile_44:

引用:
原帖由 美人 於 2008-3-22 04:10 AM 發表
你有個咁好o既男朋友....真你令人羨慕....
如果我都有一個你咁o既男朋友..我一定好愛佢...
因為佢好照顧埋你o既感受...都希望你享受ML o既樂趣...
好可惜我無咁o既福份啦....
你真係要好好對佢呀...
其實我都係一個好好ge男仔黎ka:smile_13:

引用:
原帖由 基斯托迪 於 2008-3-22 04:52 AM 發表

其實我都係一個好好ge男仔黎ka:smile_13:
真係:smile_14: :smile_40: 再証明吓5該:smile_40:  :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆