上一頁下一頁
發新話題

轉貼: 時鐘酒店表列

收藏  |  訂閱
305  166.0k

very useful ar ..............

我幫fd問有冇d時鐘酒店有VCD機同DVD機(電視)啊??唔好太貴啊.唔該

回覆 192# 的帖子

哎呀!!

觀塘裕民哥間啦!!
OK隔離之嘛~~

一個鐘頭$70
兩個鐘頭$120
晚上10點過夜間$220~~~

大細房,唔同價架!!

不過,都唔算好貴JE~~~ ^^"

九龍塘邊間時鐘平呢?? book 2個鐘
最好ok乾淨同有涼沖

唔該哂~

引用:
原帖由 姜c糖 於 2008-8-10 12:47 AM 發表
哎呀!!

觀塘裕民哥間啦!!
OK隔離之嘛~~

一個鐘頭$70
兩個鐘頭$120

大細房,唔同價架!!

個頭好似有幾間,想問下呢間叫乜名,:smile_13:
仲想問下乾唔乾淨?大房幾$
唔該晒:smile_40:

引用:
原帖由 姜c糖 於 2008-8-10 12:47 AM 發表
哎呀!!

觀塘裕民哥間啦!!
OK隔離之嘛~~

一個鐘頭$70
兩個鐘頭$120

大細房,唔同價架!!

唔該哂..不過我仲想問間酒店叫咩名??有冇聯絡電話之類果d...

除左官塘之外,,旺角既時鐘酒店仲有冇vcd,dvd既播放機啊??

同上

引用:
原帖由 killer_1101 於 2008-8-6 07:36 PM 發表
想問下大家, 知吾知依幾間酒店咩價錢? 邊間好d?
嘉 ? 小築 - 九龍城加林邊道
財神酒店 - 九龍塘
理想酒店 - 九龍塘
thank you very much!
BY TAXI:smile_04:

九龍城 大東酒店 過夜300
送基本淋浴套裝, 包一個DOM, 早上有送早餐(白粥+炒麵+豆漿)
身份證資料自填. 阿姐仲會送你一句 '玩得開心啲' .... :smile_30:
設備有少少老舊, 但位置超方便, 衞生尚可.
近年多咗自由行往客, 本身又有一間卡拉OK酒吧使用同一大門口, 掩護方便.

各位師兄, 師姐, 最近同 sp 都係去九龍塘的時鐘酒店多, 但好多時都係 lunch hour 去, 由觀塘去九龍塘, 一來一回都要成 2 個鐘, 真係好趕. 唔知係觀塘區有無咩時鐘酒店介紹呢? 如名, 地址, 價錢, 有電話就最好.

回覆 199# 的帖子

引用:
哎呀!!

觀塘裕民哥間啦!!
OK隔離之嘛~~

一個鐘頭$70
兩個鐘頭$120

大細房,唔同價架!!

依個lo=.="
好似叫xx小築

上一頁下一頁
發新話題