上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

引用:
原帖由 minimini831003 於 2008-3-21 12:19 PM 發表

我都試過沉過一個k女,到最後真係咩都無,重試過欠人好多錢,好彩既係最後佢離開左我。
回頭是岸:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-3-21 02:47 PM 發表

回頭是岸:smile_30: :smile_30:
多謝關心,:smile_38: 都兩年前的事啦,現在已經浮出水面了:smile_30: :smile_30:

返得大陸多沉船係好正常:smile_38:

引用:
原帖由 仆街猩猩 於 2008-3-21 12:09 PM 發表

我由細到大都睇錢好重,自問識理財,而且唔會使好多錢落女度。但四年前沉左後開始變質,沉到阿媽都唔認得(真係阿媽都認唔到我,唔係講笑:smile_39:  )。而家使錢如泥牛入海,?br /> 點解會有咁大轉變?因為我遇 ...
:smile_13:睇完你咁講 要玩得醒d先得

我上岸了:smile_34:

引用:
原帖由 a68500386 於 2008-3-23 01:12 AM 發表
我上岸了:smile_34:
恭喜師兄 :smile_40:  上左岸 下次仲會唔會沉呢:smile_41: 好想問下呢個問題

唉...屌...以前成日屌鳩人唔好沉船...
家下真係對住個小姐沉撚左...好想見佢好想見佢...
仆街喇今次

唉,....都唔知點做好...
好似明知係死路...都要仆到去咁=.="

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-3-25 12:17 AM 發表
唉,....都唔知點做好...
好似明知係死路...都要仆到去咁=.="
Cut Your JJ la.
Read this
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=6754827&extra=page%3D1&page=1

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-23 02:15 AM 發表

恭喜師兄 :smile_40:  上左岸 下次仲會唔會沉呢:smile_41: 好想問下呢個問題
下次唔會   :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆