上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

老劍馬經成績:
一般熱嘢!

5W
2 Q
1PQ
1T

下次開始將推出新乩文!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-4 06:52 PM 發表 查看引用來源
老劍馬經成績:
一般熱嘢!

5W
2 Q
1PQ
1T

下次開始將推出新乩文!
飢民都有新與舊, 唔好話比我聽你都識得埃塞俄比亞飢民架!

引用:
原帖由 踏浪CK 於 2017-6-4 06:18 PM 發表 查看引用來源
隻13,有段錄音流出,都知奶野:022:
圍頭姚那還未是係圍頭佬做勢, 運來寶寶, 堅離地, 威力名城係同一祖宗, 同一祠堂, 又嘜辦法唔放段錄音通街播.
金剛之星, 上浦福滿又同亞徐與亞呂咁老友, 重夾場兔仔鬆, 唔贏就有鬼.

呢D錄音咁様出街吾輸有鬼、跑到第5、6埸、佢曾落到w12倍、P2倍添、以為早落注有着數、点知跑完第9塲、無過关飛而上返20倍已知假嘢!老妖都笑!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-4 08:09 PM 發表 查看引用來源
呢D錄音咁様出街吾輸有鬼、跑到第5、6埸、佢曾落到w12倍、P2倍添、以為早落注有着數、点知跑完第9塲、無過关飛而上返20倍已知假嘢!老妖都笑!
應係佢外父重笑得開心一啲, 因為唔洗補飛. 有咁多食得多.

香島有馬友話之前都有類似害人錄音特登掟出街:071:

又是那段電話錄音,"喂,X太,我係xxx呀..........."
我有fd都收到,大家溝通左咁情況認定是氹人入屎坑;因為5/24慷慨寶及5/21老友威威都有同樣情況,一個人收到了就傳開去,笨過一次重點會中招.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-4 11:13 PM 發表 查看引用來源
香島有馬友話之前都有類似害人錄音特登掟出街:071:

又是那段電話錄音,"喂,X太,我係xxx呀..........."
我有fd都收到,大家溝通左咁情況認定是氹人入屎坑;因為5/24慷慨寶及5/21老友威威都有同樣情況,一個人收到 ...
不過我發覺倉主把聲好有磁性, 梗係經過長期練訓才有咁靚把聲線.

一見到這位太太, 即時想要一隻馬同呢位太太大有關係.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-4 11:30 PM 發表 查看引用來源
一見到這位太太, 即時想要一隻馬同呢位太太大有關係.
哪隻?

香島借來:

雷神要系日本馬迷面前獻神級騎技

自己睇末段,末段粉紅帽出左頭果匹16號就系雷神坐騎

https://www.youtube.com/watch?v=b4u-bs5TdbU

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆