上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.3k

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-4-29 12:18 PM 發表

:044: 甘勁?睇你表演
我個人覺得頭果75分鐘都系和和氣氣,要到最後15分鐘先有高潮,如果有得賭12碼,我肯定買曼聯,巴塞個龍門真系。。。所以列卡特都想系90分鐘搞掂,唔想踢12碼,所以最後15分鐘老費同列卡特都會出手,不過真實情況系點,都要臨場決定,不過半場大家都會幾保守,所以先買和應該唔會點錯,只要注碼控制好,就算最後邊隊贏,應該都會贏到錢。

點解唔開走地,點解唔轉播。。。。

引用:
原帖由 碧含 於 2008-4-29 12:22 PM 發表

大咗啦:036: :036: :098:  
真係估唔到咁快攪掂 :131:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-4-29 12:26 PM 發表

真係估唔到咁快攪掂 :131:
快x手當然快~:096:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-4-29 12:28 PM 發表

快x手當然快~:096:
一分鐘一球呀 肯定係假波啦 :071: :071: :071:

正宗盲拳打死老師父......車車>>>>勁.下場有乜心水,,買你對面,,,正所謂長路有盡時,,,ok?...hehe:122:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-4-29 12:30 PM 發表

一分鐘一球呀 肯定係假波啦 :071: :071: :071:
可能佢地搵左"小志強+大次偉"加盟:096:

日乙12:0027'[12] 水戶蜀葵0 - 1FC岐阜 [9]
:030: :030:
唔好呀~

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-4-29 12:30 PM 發表
正宗盲拳打死老師父......車車>>>>勁.下場有乜心水,,買你對面,,,正所謂長路有盡時,,,ok?...hehe:122:
無謂同錢作對啦 :096: :096: :096:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-4-29 12:31 PM 發表

可能佢地搵左"小志強+大次偉"加盟:096:
我覺得係葉氏兩姊妹喎 :097: :097: :097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆