上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 _Air_Student_ 於 2006-9-20 12:20 AM 發表

而家收到了嗎
收到了,小弟一陣再回覆你!:005:

西大哥,你23号英超会五会比POST啊?

引用:
原帖由 batikhong 於 2006-9-20 12:25 AM 發表
就算你有一次唔中都唔算你唔準...
十隻手指都有長短...
我會支持你 and可以一齊交流一下心得!!
多謝巴打支持,小弟都知道未必會場場都中,但係巴打唔嫌棄小弟犯錯,已經很開心了!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 12:29 AM 發表
有巴打想小弟推介意乙心水,小弟今晚就揀左2場波比巴打投注前參考下!
第1場,布雷西亞對泰列維素,小弟推介呢場波係因布雷西亞主場關係,睇返2隊最近賽績都係咁上下,主場有一定威力,睇返倍率接近1.7-1.85,唔 ...
thx bro tips tonight small bet for fun :005::005::005:

引用:
原帖由 『著迷』 於 2006-9-20 12:32 AM 發表

我信晒你!
信晒就在心中可以了,小弟推介2場波,巴打落注前參考下就好了,不要太過重注,因為小弟已講了,意乙波唔係咁容易中,好多危機,所以玩下都沒問題,要拿錢來搏命就免喇,因為過幾天大把好波慢慢玩!:005:

引用:
原帖由 idsam 於 2006-9-20 12:38 AM 發表
西大哥,你23号英超会五会比POST啊?
睇返23號係星期六,小弟都會集中挑選某幾場球賽比巴打有個參考,希望大家一起研究研究!:005:

西大哥,看见你复我真是好高兴,之前发了几条信息给你,可能你太忙拉!睇五到!

摩德納升得好誇張.........由2.幾升到3.幾.........西少講黎聽吓咁係咪有大戶落對家飛呀?

引用:
原帖由 idsam 於 2006-9-20 12:50 AM 發表
西大哥,看见你复我真是好高兴,之前发了几条信息给你,可能你太忙拉!睇五到!
雖然慢了點,但是小弟看見都會回覆,可能太多巴打發短消息給我,而我只可接收15個短消息.或者咁樣收唔到吧!:005:

引用:
原帖由 hkzanu 於 2006-9-20 12:51 AM 發表
摩德納升得好誇張.........由2.幾升到3.幾.........西少講黎聽吓咁係咪有大戶落對家飛呀?
不是大户,只是散户,小弟較早帖已說了,這場波很多地方都看重客隊,就算唔輸都會和,所以而家2邊落飛搞到主隊升水唔出奇,但係我說了這場係有古怪,所以投注前要小心小心!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆