上一頁下一頁
發新話題

★絕世大淫賤:馬鷹狗再戰蔗長挺(Page 40/#594)★

收藏  |  訂閱
704  236.6k

Thank you report

thank you post ~~~~~~

Support Brother.
要求板主放在精華區啦.

好文彩呀!!!平時見到咁大篇都無乜心機睇
但你講到成幅圖o係我腦海度~~
真係平比個good你呀!!!

thank you for sharing!

引用:
原帖由 細潮 於 2007-3-30 01:41 PM 發表

好正...真係寫得好正...令小弟睇到好似代入左師兄你個角色咁...:smile_42:
好多謝師兄你既超勁報告...:smile_40:
期待再有下一集更加勁既報告...:smile_40: :smile_40:
引用:
原帖由 cp-man 於 2007-4-6 03:03 AM 發表

C兄....意境高.文筆好....所有MM到你手..也变成
佩服...有時間分享你的個人心路旅程.....一定使大家獲益良多...
更受歡迎......十分支恃:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:
引用:
原帖由 福_勝_隆 於 2007-4-8 06:45 PM 發表

未必系夜遊版內最好嘅报告,
但绝对系有心又有力嘅报告!
引用:
原帖由 一代劍客 於 2007-4-10 12:25 PM 發表

c兄寫d文章真系精彩, 佩服佩服!!!!!!!!!11
引用:
原帖由 games_chunho 於 2007-4-14 09:26 PM 發表

Support Brother.
要求板主放在精華區啦.
引用:
原帖由 操月 於 2007-4-15 12:51 AM 發表

好好的報告...大大永遠支持你
引用:
原帖由 blackknight 於 2007-4-16 10:00 AM 發表

好文彩呀!!!平時見到咁大篇都無乜心機睇
但你講到成幅圖o係我腦海度~~
真係平比個good你呀!!!
:smile_35: 感謝各位網友嘅捧場與支持!

◤絕世大淫賤★Chapter 17:鵬城祝壽妄想快餐FOC;夜訪香閨最終剩係食餃子◢

上星期六適逢係損友狗餅強條女(慧慧)嘅生日,一早Call埋啲Friend晌週末北上慶祝,仲話佢條女已經叫咗幾件嗦到爆燈嘅「姊妹」到時一齊嚟玩。

臨出發前嗰晚輾轉反側瞓唔著,心情有啲忐忑又夾雜少少興奮,唔係講笑,真係好似小學生臨去秋季旅行之前嗰晚咁High!

當日下午晌羅湖【信寶】集合,先去咗羅湖村對面某Salon洗頭兼揼骨,嗰件髮廊妹叫阿瑛,傾下傾下扮熟絡仲問我陣間得唔得閒陪佢去唱K,咁我就話約晒啲Friend夜晚開檯打牌。

然後準時7:00pm到對面【永春】食飯。

「咦?喂!點解仲未見到妳啲「姊妹」過嚟?」大麻成一開口唔係同慧慧講Happy Birthday,而係即刻問人哋啲「姊妹」有冇嚟到,搞到我哋咁快就蒙上一層色中餓鬼嘅陰影。

慧慧有啲唔好意思咁話:「佢哋仲未落鐘…(有啲口窒窒)…仲未落班,要遲少少過嚟!」在場反而多咗兩件素未謀面嘅麻甩佬,聽狗餅強講佢哋係慧慧嘅Brother。

我哋明明聽到慧慧話「落鐘」兩個字,唔夠兩秒又話未「落班」咁樣……咦?有啲古怪!過後趁狗餅強去廁所,嚿屎明、運財基兩個又借尿遁向狗餅強套料。哦!原來慧慧嘅所謂「姊妹」都係髮廊妹。

唉!職業無分貴賤又怕乜嘢講喎!何況我哋又真係色中餓鬼呢!心諗:咁就快啲嚟啦!我哋等得好心急呀!

飯後跟住去咗沿河南路【山水時尚】唱K,過咗一陣,慧慧嘅「姊妹」一共五件終於到場。咦?喂!有問題喎!點解其中一件似曾相識咁熟口面,好似晌邊度見過咁喎?

我都未擘大雙眼睇清楚佢個樣,佢就埋嚟坐咗晌我側邊,仲話:唔係吖嘛?!咁快就唔認得我咩!

哦……真係啱啱遇著剛剛,原來就係剛才晌Salon遇到件阿瑛嚟囉!

其實睇真啲阿瑛嘅輪廓,有啲似舊時【TVB】嗰件茄喱啡蔡*雯,另外一件阿雲係眼仔碌碌又有啲似戴*夢嘅Baby Fat加強版,兩件個樣都OK,其餘嗰啲可以唔理。

因為有外人在場,加上呢五件「姊妹」唔係我哋買鐘拖出嚟,所以我哋起初都冇玩得咁放,都係飲飲酒、唱唱K就算,而佢哋就一邊傾偈、一邊斟酒,好似叫咗五條「金魚」入房服侍我哋咁樣。阿瑛仲不停為我斟酒一杯又一杯,唔知佢係咪想灌醉我,然後……哈!哈!

話口未完,慧慧叫咗阿瑛過去坐,仲同佢嘅Brother一齊傾偈,而阿雲又坐咗埋嚟,又撩我玩骰盅。當時隱約望到佢件T-裇嘅Deep V胸口有一條深不可測嘅「大峽谷」展現眼前,未幾佢隻手仲踏晌我大髀上面摸摸下咁樣,搞到「細細佬」有晒反應。

飲下、玩下又飲下已經有啲High High哋,唔知個膽亦係咪開始大咗,我越坐越埋而隻手就踏住佢條腰仲摸摸下,佢亦有閃冇避仲將個身挨埋嚟我呢邊,令我內心深處泛起短暫嘅漣漪,亦逐漸引發我呢隻餓狼嘅食慾。

大家玩到12:00am就切蛋糕,跟住玩多一陣,點知阿雲就話要走,可能慧慧見我平時斯斯文文咁樣,就叫我送佢返屋企。哈!哈!慧慧點都估唔到會將阿雲交托畀我呢隻「披住羊皮嘅狼」手上。

咁我送阿雲返去屋企附近,經過【新銀座】見到有一間叫【滿意】嘅茶餐廳仲未閂門,諗住入去食少少嘢,補充陣間嘅「精力」所需。殊不知佢真係叫我上去佢屋企,仲話煮水餃畀我食。心諗:叫我上去妳屋企,係咪真係食水餃咁簡單呀?!其實我只係想食妳胸前兩大嚿「水餃」啫!

好啦!真係跟佢上樓,個心有啲興奮又有啲怯,但諗住孤男寡女共處一室:我今晚一定有窿拮;佢今晚一定有損失!殊不知一開門……一開門就見到有兩件肥妹晌屋裡面,坐晌梳化上面睇緊電視,一人各自揸住一大碗水餃係咁啅,阿雲話一個係佢細妹;一個係佢同鄉,三個人夾份租屋一齊住。心諗:今晚唔係玩一王三后啩?!

話口未完,阿雲真係入咗廚房,開雪櫃攞咗一袋水餃出嚟煮畀我食,而我就戇狗狗晌度等食。唉!煮咗出嚟原來係我最憎食嘅韭菜餃,但又唔好意思話唔食,惟有逐隻逐隻照哽落肚。

當時真係想大叫一聲:我唔係想食嘢;我剩係想扑嘢…………咋!

隔咗一陣,兩件肥妹都返咗入房瞓覺,而阿雲就攞埋啲毛巾出嚟準備沖涼,我最期待佢同我講:「一齊沖涼!」呢四個字,點知佢只係話:「唔該晒您送我返嚟!」、「攪到您真係唔好意思!」、「快啲返去陪佢哋玩啦!」結果,我懷住若有所失嘅心情返落樓下。

咁我行下行下又返到去【山水時尚】樓下,離遠望到【好來登】門口旁邊有一個寫上「福建休閒」嘅燈箱,原來嗰間叫【@新】嘅「福建城」開喺橫街裡面,門口有霓虹招牌閃下閃下好易睇到,於是速速入去揀番件囡囡。

裡面駐場嘅囡囡大部份都係「侏羅紀」時代嘅豬扒怪,但我為求一洩亦在所不計,求求其其冇清楚個樣就Mark咗一件上房。樓上兩層似係民居改裝,間隔寬敞亦幾乾淨,可惜囡囡嘅質素、服務真係唔掂!

入房冇耐囡囡就話起機,雙手好似開咗Turbo,一味死捽爛捽好似好趕時間咁樣,戴住個Bra又緊又實,我隻「淫爪」要幾經鑽探先至伸到入去裡面揸奶。前前後後都唔夠10分鐘就出嘢,落樓埋單¥80/雙鐘計算。唉!今時今日嘅「福建城」越嚟越唔抵玩兼且冇任何服務可言。

跟住鹹濕輝急Call問我晌邊度,我就叫佢哋速速落嚟,最後一齊去咗隔鄰嘅【金色陽光】揼骨。

事後同狗餅強吹水,原來慧慧想借當晚生日嘅機會,介紹啲所謂「姊妹」畀佢兩位Brother認識,睇下雙方有冇得發展。其實諗番當晚都覺得自己有啲戇狗狗,咪以為髮廊妹就一定係唔正經、咪以為送人哋返屋企就一定有下文,錯就錯在當時飲大兩杯,個腦胡思亂想,知道人哋係髮廊妹就諗邪嘢,況且世上邊度會有咁多免費午餐,更何況係免費快餐?即使係有FOC亦可遇不可求,又點會輪到我?!都係明買明賣夠實際!

新加的冇圖??

點都好

支持咗先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆