上一頁下一頁
發新話題

有時都真係想有人可以調教我...Updated P.7, P.12

收藏  |  訂閱
308  18.7k

引用:
原帖由 Vichor 於 2018-5-16 05:14 PM 發表 查看引用來源
大家好, 我叫楚楚

小妹近排先識得上引版, 先發覺性呢個世界真係好大.....
睇到上左引又會濕晒...
睇ge時候又得自己一個....
有時真係想比人調教下....

大家係咪都會咁架? :smile_40: ...
同bf有冇互動先

引用:
原帖由 Vichor 於 2018-5-17 11:47 AM 發表 查看引用來源

我會un爆你架喎...我一騎上男友到佢都好快爆...
咁好騎功 好似好西利咁喎 我都好想試過 加埋睇你個淫樣

楚楚師妹想比人調教,唔通係M系女?

但男朋友好似唔多玩前戲咁,整濕少少就插入去。

引用:
原帖由 Vichor 於 2018-5-17 11:15 AM 發表 查看引用來源

43kg...155高ga ja...要減下肥先抱得起我
唔係好重啫, 可以插到妳高潮啲放番低妳un我。

引用:
原帖由 Vichor 於 2018-5-17 09:30 AM 發表 查看引用來源

冇呀...我好純品架咋...
我講過架喇...我唔係咩大波妹...係咪好失望
係咪真架。真係要驗下先知純唔純喎🙊🙊你咩cup先

引用:
原帖由 Vichor 於 2018-5-17 09:50 AM 發表 查看引用來源
訓醒精神晒...繼續打埋下文先,,

男友一邊後入我我一路打我patpat真係好爽...
插左一陣佢將我訓低...男上女下繼續...
佢快插幾下....又慢下快下....我淨係識得係度啊...啊....好享受...任佢魚肉
佢忘我插緊果陣,,我突然收縮一下妹妹夾住佢...佢即刻嗌啊~~~~~
好似好舒服好緊咁...佢已經瘋狂咁係咁插係咁插...
我又嗌佢又嗌...好似環迴立體 ...
做得多,會變大食。洗唔洗幫手😂

引用:
原帖由 Vichor 於 2018-5-17 11:15 AM 發表 查看引用來源

43kg...155高ga ja...要減下肥先抱得起我
嬌滴滴,輕鬆抱起喇... 衰鬼

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-5-17 12:37 PM 發表 查看引用來源
楚楚師妹想比人調教,唔通係M系女?

但男朋友好似唔多玩前戲咁,整濕少少就插入去。
係啊..
所以成日都唔滿足...
又唔夠候...

引用:
原帖由 intim 於 2018-5-17 12:48 PM 發表 查看引用來源

唔係好重啫, 可以插到妳高潮啲放番低妳un我。
咁你要好持久先得喎
你頂唔頂得順架

引用:
原帖由 Vichor 於 2018-5-17 01:24 PM 發表 查看引用來源

係啊..
所以成日都唔滿足...
又唔夠候...
但搞得密唔密 會唔會一兩日搞一次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆